Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ale ten czas leciJuż roczekSzok!!!Za kilka miesięcy będę chciała ją odstawiać, bo mnie czeka jeszcze leczenie immunologiczne przed powrotem po rodzeństwo. Na razie chciałabym zredukować liczbę nocnych karmień, bo póki co to 5 karmień w ciągu 7-8 godzin to trochę za dużo, tym bardziej że niby od czerwca powinnam wrócić do pracy ale raczej nie wrócę bo nie mam co zrobić z Małą. Miałam opiekunkę umówiona to mi szwagierka załatwiła, że już nie mam, a teraz ciężko znaleźć kogoś sensownego, bo te co miały się zwolnić jak dzieci idą do żłobka to nie są wolne... Chyba że mi pozwolą pracować z domu to wtedy jakoś z mężem się podzielimy.
U nas z jedzeniem loteria - jednego dnia pięknie je a innego nic nie ruszy, tylko cycek. Do tego u nas krzesełko jest be i jemy siedząc na macie na podłodze
Z zębów to u nas ciągle tylko dwie dolne jedynki i póki co to cisza.
Na razie chodzi przy meblach, sama chwilę postoi ale jak się zorientuje, że nie ma podparcia to od razu siada no i w sobotę przyszła do mnie, wgramolila się na kolana (siedziałam na podłodze) i powiedziała mama póki co jeszcze się to nie powtórzyło ale to był chyba pierwszy raz kiedy tak świadomie to powiedziała.
Fajnie, że ci śpi w nocy... U was już po roczku czy jakoś na dniach?
U nas jutro roczek, pierwszy raz w życiu robię tort!
To udanych urodzinek