reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ten stan może trochę potrwać, ważne żeby jej to nie bolało. Jedynki u góry wychodziły mojej 3 miesiące. Moja bardzo źle przechodzi te zęby i chciałabym żeby już miała wszystkie, może wtedy będzie mniej chorować.
No my w styczniu chore w lutym tez a tak 8 mcy nie chorowala. Masakra ze tyle to trwa.

reklama
A jak idzie picie z kubeczka? Polecasz jakiś? Moja ma 7 kg juz a pamietam jak była taaaka malutka :biggrin2: Właśnie nie rozumiem skąd te pobudki jak juz sie nauczyła ze noc to NOC:o

Bardzo szybko zakumała o co chodzi, mam kubek doidy, bo chce w ogóle nie wprowadzać butelek. Dwa dni jej zajęła nauka. Teraz jak tylko zbliżam go do niej to wyciąga rączki i otwiera buzie :-) a w weekend chyba spróbujemy ziemniaczka, bo do naszego jedzenia też już tak robi, więc widzę że jest coraz bardziej gotowa na to.

Pierwsze dolne jedynki wyszły szybko, ale następne zęby idą i idą. Ciągle któreś dziąsło napuchnięte. Teraz ma 19 miesięcy i jedynki, dwójki, czwórki. Byc może teraz coś idzie, ale boję się wsadzać palca, bo tak gryzie.
Moja ma 14 m między 6 a 12 miesiącem wyszły 1 i 2 czyli mamy 8 szt. Chwilowo 4 dawały o sobie znać ....
Ale też się boje palec włożyć bo gryzie hi hi hi
Chodź jak ja bolały i posmarowałam żelem to potem sama buzię otwierała jak widziała żel.

@RedHotChiliPepper28 dziękuje że pytasz :yes: całkiem nieźle:):tak: Anastazja ma kilka warzywek ze soba a wczoraj były jabłuszka i bardzo smakowały :tak:oczywiście wszystko to, to słoiczki Gerbera :p je pół słoiczka na dzień i zastanawiam się czy nie dawać jej całego słoika dziennie tylko podzielonego na dwa razy :confused:co myślicie? ;) a poza tym muszę wam powiedzieć że u Anastazji coś się poprzestawiało :oops::o je w nocy! ratunku pomocy! o_O jak to cofnąć? :p:Dspała 8 h a teraz mam pobudki :( haha;) nagminnie szukam u Anastazji w paszczy zębów ale nie widu ni słychu :biggrin2: A jak tam u was? I @shaggy co u was?
Mamy dwa ząbki i czekamy na trzeci. Jesteśmy w skoku rozwojowym bo częściej się budzi w nocy na przytulaski i troszkę pociumka. My jdmybpo pół słoiczka. Warzywna mamy za sobą i teraz jemy obiadki i się trzesie jak widzi łyżeczkę i w międzyczasie troszkę owocka:) z obiadów łosoś jest pyszny i gruszka wymiata..Dziś była cielęciną z warzywami i owocki to jabłko z brzoskwinia. Do zdrowia wracamy i dziś pierwszy dworek od tygodnia. Nie siedzi jeszcze ale chciałabym sprobowac

Ten stan może trochę potrwać, ważne żeby jej to nie bolało. Jedynki u góry wychodziły mojej 3 miesiące. Moja bardzo źle przechodzi te zęby i chciałabym żeby już miała wszystkie, może wtedy będzie mniej chorować.

U nas druga dolna jedynka i górna jednynka to była masakra w ciągu dnia ‍♀️ i wyszły jedna po drugiej szybko. Teraz czekam na prawa górna jedynkę. Idzie idzie i wyjsc nie moze ale nie jest marudny, wiec jest dobrze.

Moja ma 14 m między 6 a 12 miesiącem wyszły 1 i 2 czyli mamy 8 szt. Chwilowo 4 dawały o sobie znać ....
Ale też się boje palec włożyć bo gryzie hi hi hi
Chodź jak ja bolały i posmarowałam żelem to potem sama buzię otwierała jak widziała żel.

Hehe u nas tak samo było tylko jeszcze sie oblizywał [emoji85]

reklama
Jestem zrozpaczona moj syn ma 8 miesiecy a dzis dostal recepte na 3 antybiotyk zapalenie ucha.Ledwo miesiąc temu skończył jeden A już znowu to samo.Nie wiem co robic gdzie szukać pomocy i czy wogole coś się da z tym zrobić.czy któraś z mamuś miała taki problem z nawracajacym zapaleniem?

Do góry