Ewunka
Fanka BB :)
Moje 5.5 miesiąca zjadało ze smakiem 150 -200 .Myślę że dziecko które ma 5,5 miesięcy tyle nie zje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje 5.5 miesiąca zjadało ze smakiem 150 -200 .Myślę że dziecko które ma 5,5 miesięcy tyle nie zje.
U nas nie było zaleceń ze bez jedzenia.Dziewczyny. Dziś idziemy na usg brzuszka i taką mam wątpliwość, czy ma to jakieś znaczenie, czy młody będzie przed czy po jedzeniu?
Dziewczyny. Dziś idziemy na usg brzuszka i taką mam wątpliwość, czy ma to jakieś znaczenie, czy młody będzie przed czy po jedzeniu?
Biedactwo .Jestem zrozpaczona moj syn ma 8 miesiecy a dzis dostal recepte na 3 antybiotyk zapalenie ucha.Ledwo miesiąc temu skończył jeden A już znowu to samo.Nie wiem co robic gdzie szukać pomocy i czy wogole coś się da z tym zrobić.czy któraś z mamuś miała taki problem z nawracajacym zapaleniem?
My też tylko na cycu i też się nie spieszymy. Wprawdzie bacznie się przygląda jak ja jem i otwiera buzię jak daję mu powąchać, ale zębów nie ma to niech jeszcze posiedzi na samym mleczku. Mniej prania i sprzątania.
Zlewka. Pozytywnie zazdroszcze i uwazam, ze robisz bardzo madrze. Nie daj sie glupiemu gadaniu. Piers do 6go miesiaca zupelnie Malej wystarczy [emoji4]Jeszcze zdążą sobie pojeść ja muszę walczyć z głupimi komentarzami mojej mamy "Ty ją na tej piersi do 18-nastki zamierzasz trzymać?" i odpowiadam że jeśli będzie chciała to oczywiście... Takie głupie gadanie... A teściowa tylko dzwoni do mojego i pyta "Martyna dalej tylko na piersi?!". Normalnie głodzę dziecko... Dobrze że już mnie to jakoś nie wzrusza, chociaż na początku miałam ciśnienie.
"Głodzenie" mnie nie wzrusza po latach dbania o dobrą formę mojego psa, który jakby mógł to by konia z kopytami zjadł, a jakbym go karmiła jak to inni sugerowali to by już lata temu był inwalidą. Teraz to mnie irytuje "łyżeczkę chociaż daj mu oblizać" i nie ważne że tą łyżeczką właśnie mieszałam kawę :/. Obawiam się, że prawdziwy problem i się zacznie jak zacznę rozszerzać dietę, bo nie będę chciała dawać tego co życzyliby sobie inni. I w takich ilościach.Jeszcze zdążą sobie pojeść ja muszę walczyć z głupimi komentarzami mojej mamy "Ty ją na tej piersi do 18-nastki zamierzasz trzymać?" i odpowiadam że jeśli będzie chciała to oczywiście... Takie głupie gadanie... A teściowa tylko dzwoni do mojego i pyta "Martyna dalej tylko na piersi?!". Normalnie głodzę dziecko... Dobrze że już mnie to jakoś nie wzrusza, chociaż na początku miałam ciśnienie.
Też tak uważam mimo tego że rozpoczęłam rozszerzenie diety po 4 miesiącu.U nas wyszło to na dobre bo były problemy z wypróżnieniem co minęło jak ręką odjąćZlewka. Pozytywnie zazdroszcze i uwazam, ze robisz bardzo madrze. Nie daj sie glupiemu gadaniu. Piers do 6go miesiaca zupelnie Malej wystarczy [emoji4]
A dziękuję, dobrze od 3 dni moje dziecko jest nie do poznania w miarę dobrze spi w nocy - pierwsza pobudka kolo 2-4.przez dzien jest tez taki pogodny dalej spimy na cycusiu. Rozszerzamy diete na nowo. Każdy nowy produkt jemy 6 dni.Misis co tam u Was?