@Barburka myślałaś aby gotować sama małej ?moja siostra robi nawet deserki... albo na parze albo delikatnie podgotuje owoce z małą ilością wody później blenduje, jak wychodzi zadkie to kliek ryżowy albo kaszka manną można zagęścić. mała jest na piersi aale chyba można pisać kaszke mleczko - ryżowa ?
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Wow to nieźle Wam idzie dziewczynki :-) My dalej tylko na cycu i od paru dni (przez chorobę) dostaje parę łyków wody z kubeczka. Jakoś mi się nie spieszy, szczególnie, że tak pięknie rośnie, a pierś wygodna sprawa U Nas na zęby też się nie zapowiada, a ślinotok mamy już od ładnych paru miesięcy@RedHotChiliPepper28 dziękuje że pytasz całkiem nieźle Anastazja ma kilka warzywek ze soba a wczoraj były jabłuszka i bardzo smakowały oczywiście wszystko to, to słoiczki Gerbera je pół słoiczka na dzień i zastanawiam się czy nie dawać jej całego słoika dziennie tylko podzielonego na dwa razy co myślicie? a poza tym muszę wam powiedzieć że u Anastazji coś się poprzestawiało je w nocy! ratunku pomocy! jak to cofnąć? spała 8 h a teraz mam pobudki haha nagminnie szukam u Anastazji w paszczy zębów ale nie widu ni słychu A jak tam u was? I @shaggy co u was?
Jeśli Cię to pocieszy, to moja znów wróciła do pobudek co godzinę i np koło 4 potrafi gadać przez godzinę, już wyglądam oraz czuję się jak trup... A były momenty kiedy budziła się 2-3 razy i było spoko
Agnieś191
Kochana ja przez 9 mcy nie przespałam nocy... mielismy juz 3 noce ze budzila sie tylko raz i znowu jazda. A nocy jest nauczona bo nie je, nie rozmawiamy i nigdy sie nie bawimy.A jak idzie picie z kubeczka? Polecasz jakiś? Moja ma 7 kg juz a pamietam jak była taaaka malutka Właśnie nie rozumiem skąd te pobudki jak juz sie nauczyła ze noc to NOC
Jaskolcia
Pierwsze dolne jedynki wyszły szybko, ale następne zęby idą i idą. Ciągle któreś dziąsło napuchnięte. Teraz ma 19 miesięcy i jedynki, dwójki, czwórki. Byc może teraz coś idzie, ale boję się wsadzać palca, bo tak gryzie.I potem szły jeden po drugim?
Jaskolcia
Nie wiem ile kuma, ale jak mówię o siostrzyczce i pokazuję brzuch to się denerwuje i zakrywa mi brzuch.Możesz sprobowac z kaszka rano.Ustal sobie mniej więcej godziny pokarmów, około 30 min po kp. Na początek moze być sniadanko a za jakis czas sniadanko a po południu deserek. A jeszcze pózniej sniadanko obiadek deserek. Jeśli chcesz możesz jechac na papkach a możesz tez blw i tu proponuje poczytać trochę na necie [emoji6]
Ja nie zdążyłam wydać ale wszystko u mamy jest i juz mnie przeraża to pranie prasowanie, czego w poprzedniej ciazy doczekać sie nie mogłam [emoji12]. U was fajna różnica .Zosia juz taka kumata pewnie jest a mnie czeka jesCze wymiana wozka
No właśnie nie wiem co robić z wózkiem, bo moja jest niewózkowa. Do wózka zgodzi się wejść tylko na drzemkę, ale dłuższego odcinka też na nóżkach jeszcze nie przejdzie. Zastanawiam się nad jakąś używaną rozkładaną parasolką, jakbyśmy z mężem mieli gdzieś wyjść poza nasze rejony.
Mój pierwszy mojego nie chciał jeść ... tylko słoiki ja bym po prostu na twoim miejscu dawała raz dziennie cała zupkę a następnym razem deserek też cały. Jako dwa posiłki. Ale zrobisz jak uważaszTak tak zanim dałam gerbera to zrobiłam sama marchewkę z oliwa z oliwek i..... nawet łyżeczki nie zjadła.. gerberki je a ja nie naciskam ze musi moje i juz poczytałam troche opinii dziewczyn za co bardzo dziękuje i będę dawać małej od jutra cały słoik podzielony na 2 części
Może głód im starsze dziecko tym więcej potrzebuje. Daj na noc kaszę to może pospi.A jak idzie picie z kubeczka? Polecasz jakiś? Moja ma 7 kg juz a pamietam jak była taaaka malutka Właśnie nie rozumiem skąd te pobudki jak juz sie nauczyła ze noc to NOC
Agnieś191
Moja ma u góry jedynki aż takie gulki na dziąsłach ale jak sprawdzam łyżeczką nic nie dzwoni a taki stan jest od polowy lutego. Chodze do lekarza i od mca słysze zęby idą... no i że góra będzie pierwsza.Pierwsze dolne jedynki wyszły szybko, ale następne zęby idą i idą. Ciągle któreś dziąsło napuchnięte. Teraz ma 19 miesięcy i jedynki, dwójki, czwórki. Byc może teraz coś idzie, ale boję się wsadzać palca, bo tak gryzie.
Pixie_Dixie
Nie wiem ile kuma, ale jak mówię o siostrzyczce i pokazuję brzuch to się denerwuje i zakrywa mi brzuch.
No właśnie nie wiem co robić z wózkiem, bo moja jest niewózkowa. Do wózka zgodzi się wejść tylko na drzemkę, ale dłuższego odcinka też na nóżkach jeszcze nie przejdzie. Zastanawiam się nad jakąś używaną rozkładaną parasolką, jakbyśmy z mężem mieli gdzieś wyjść poza nasze rejony.
To możesz pomyslec o dostawce do wozka dzieci to lubią a jeśli chodziło spacerówkę to zrobiłam research i zdecydujemy sie na Kindercraft pilot, mały jako dodatkowy wózek, lekki, super sie składa i tani w porównaniu do innych wózków tej kategorii [emoji6]
reklama
Jaskolcia
Ten stan może trochę potrwać, ważne żeby jej to nie bolało. Jedynki u góry wychodziły mojej 3 miesiące. Moja bardzo źle przechodzi te zęby i chciałabym żeby już miała wszystkie, może wtedy będzie mniej chorować.Moja ma u góry jedynki aż takie gulki na dziąsłach ale jak sprawdzam łyżeczką nic nie dzwoni a taki stan jest od polowy lutego. Chodze do lekarza i od mca słysze zęby idą... no i że góra będzie pierwsza.