misis188
Fanka BB :)
Ja też tak miałam a poMoja mi sie ciagnie jak flaki z olejem
potem nie wiem kiedy a już cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak miałam a poMoja mi sie ciagnie jak flaki z olejem
Moja pierwszego dostała jak miała 10,5 miesiąca.My ponad 9 mcy i ZERO
Ja muszę trochę kupić, bo najmniejsze rzeczy wydałam, jako że nie spodziewałam się drugiej ciąży tak szybko.Ogarniaj, pózniej juz jest mniej siły a niech Cię jeszcze szybciej złapie. Ja teraz mam duzo po braciszku ale do maja chce być gotowa juz ze wszystkim. Zaczną sie upały, napuchne, będę mieć roczek na głowie wiec chociaż jedno bedzie z glowy.
I potem szły jeden po drugim?Moja pierwszego dostała jak miała 10,5 miesiąca.
Moja jadła po miesiącu od zaczęcia rozszerzania całą porcjie obiadu ( 150-200 ml)właśnie to ja jej słoiczek tak podziliłam bo niby całkiem chetnie je ale dużo pluje Moja Anastazja ma 5,5 msc więc nie wiem co jeszcze mogę oprócz słoików...
.Ja czekam aż masło będzie kosztować 15zl, chleb 10zł itd żeby kasa się zgadzała... Tragedia
Czesc! Co u Ciebie dobrego słychać?Dobry
Są tu jakieś ciężarówki czy tylko same mamuśki zostały? Przejrzałam kilka str wstecz i same Matki Polki tu widzę
Wow ale pięknie Wam poszło, u nas po 1 miesiacu jest 30 ml owoców i 50 ml obiadku i to w lepszy dzien, w gorszy na 2 łyżeczkach się kończy.Moja jadła po miesiącu od zaczęcia rozszerzania całą porcjie obiadu ( 150-200 ml)
Kaszka na mleku
Owoc
Obiad
Mleko
Mleko
Tak od 6 m do dziś 14 m
Teraz baśniadanie różnie kanapki jajecznica kaszka
Nie wiem ile ma Twoja, od 6 miesiąca 2-3 razy dziennie powinno się dawać, tak by łącznie nie przekroczyć 150-160 ml, od 7 miesiąca 3-4 razy w tym 2 posiłki większe.Tak ja tez przez pierwsze chyba 3 tyg. daje jej po pół słoiczka.. dziś przyszła mi myśl że może zacznę dawać 1 dziennie ale np. pół ok 11 i pół ok 16... czy to dobry pomysł? Zupełnie nie znam się na rozszerzaniu diety... Na szczęście daje jej cycka na leząco i za 20 min spi z nim dalej też przy okazji szczepień dowiedziałam się że to jedynie ślinianki pracują...
właśnie to ja jej słoiczek tak podziliłam bo niby całkiem chetnie je ale dużo pluje Moja Anastazja ma 5,5 msc więc nie wiem co jeszcze mogę oprócz słoików...
Ja muszę trochę kupić, bo najmniejsze rzeczy wydałam, jako że nie spodziewałam się drugiej ciąży tak szybko.
Też planuję skompletować większość rzeczy i przygotować mieszkanie przed upałami. 2 latka Zosi wypada jakiś miesiąc po porodzie, ciekawa jestem jak się z tym ogarnę.