reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie ja tez będę sprzedawać... tylko u mnie podwójny wózek sie szykuje [emoji85]
Jeśli któraś jest zainteresowana Cybex Priam lux Autumn gold 2 w 1 to zapraszam na priv. Ale to tak na pozna wiosnę [emoji6]

Ile te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospi ;)

Hmmm mój ma 8 miesięcy i ani mu sie widzi przesypiać tyle w nocy [emoji57]

reklama
To sie z czasem zmienia
emoji6.png
Starsze dzieci (ok roku) jak pojda pozno na drzemke to pozniej szaleja do polnocy.
Dzięki, zapamiętam na przyszłość:)
Moje dziecko dochodzę do wniosku ze jest nie gościnne zawsze jak ktoś u nas jest a raczej bym to później nie mogłam go uspac i był niespokojny...więc ograniczylismy wizyty do minimum a tak naprawdę ich nie ma wcale :p nasz mały zasypia przy muzyce " muzyka głębokiego snu dla niemowląt "
M go usypia przy Kortezie, ja chyba za dużo "śpiewam" może dlatego nie chce zasnąć (uszy go bolą:p). Spróbuję Twojej nuty

Może dostać objawy skórne (np.wysypka, czerwone plamy, silne swędzenie), może zmienić się kupa (pojawić się krew lub dużo śluzu), może zacząć bardziej ulewać, itp. Pozostaje niestety obserwacja :(
Oczekiwanie jak u Ciebie dieta eliminacyjna? Znalazłaś wszystkie alergeny? I jak Wam idzie rozszerzanie diety? My dalej w lesie:-( :(.

Oczekiwanie jak u Ciebie dieta eliminacyjna? Znalazłaś wszystkie alergeny? I jak Wam idzie rozszerzanie diety? My dalej w lesie:-( :(.

Ja z dietą czuję się doskonale, z alergologiem ustaliliśmy co jeszcze mogę odstawić (suszone pomidory, wszystko co zawiera benzoesan sodu, kurczaka sklepowego, itp.). Mały nie ma już problemów z brzuszkiem i kupą. Ale jeszcze trochę się drapie z powodu suchej skóry (i tu nie wiemy co zrobić). Nic więcej już nie odstawiam, bo coś jeść muszę. Plus jest taki, że figurę mam wspaniałą ;).
Dostalismy od alergologa zielone swiatło na rozszerzanie diety i nawet wprowadziliśmy marchew. Zbiegło się to z gorączką i ząbkowaniem i teraz nie wiem czy problemy skórne, które miał kilka dni to wynik jedzenia, zębów czy gorączki :(

reklama
Ja z dietą czuję się doskonale, z alergologiem ustaliliśmy co jeszcze mogę odstawić (suszone pomidory, wszystko co zawiera benzoesan sodu, kurczaka sklepowego, itp.). Mały nie ma już problemów z brzuszkiem i kupą. Ale jeszcze trochę się drapie z powodu suchej skóry (i tu nie wiemy co zrobić). Nic więcej już nie odstawiam, bo coś jeść muszę. Plus jest taki, że figurę mam wspaniałą ;).
Dostalismy od alergologa zielone swiatło na rozszerzanie diety i nawet wprowadziliśmy marchew. Zbiegło się to z gorączką i ząbkowaniem i teraz nie wiem czy problemy skórne, które miał kilka dni to wynik jedzenia, zębów czy gorączki :(
Ja już odstawiłam nabiał, wołowinę, jaja, ryby, orzechy, pomidory, paprykę, marchew, jabłka, truskawki, brzoskwinie i dalej dobrze nie jest:(. Pediatra mówi że odstawienie glutenu nic nie da, ale chyba jednak spróbuję, bo już nie wiem co robić, a alergolog dopiero w połowie marca.

Do góry