reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Krostki plamy biegunkaJak wygląda uczulenie na produkt podawany? Krótki na twarzy czy jak? Skad mam wiedzieć że uczulilo jakieś warzywo?
Ewunka
Ja nieA czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
A ja się zastanawiam co się z Wami dzieje że ostatnio słabo z postami u Ciebie A tu proszę... Galerię wykupujecieZobacz załącznik 939280 pozdrawiamy
Agnieś191
Ja używałam pudru alantan ale to tylko pierwszy miesiąc życia Marceliny bo położna kazała, mała miała zaczerwienione te miejsca.A czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
nieagatka
Ja nie.A czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
Ewunka
Wyprzedaże wiesz. .....A ja się zastanawiam co się z Wami dzieje że ostatnio słabo z postami u Ciebie A tu proszę... Galerię wykupujecie
misis188
Ja smaruje emolium. Możesz Oliwka też, olejem kokosowy, jakimś balsamemA czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
reklama
misis188
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj Pomoc małej wojowniczce | Gosia Aazz na Pomagam.pl
Kochane pomagamy Oliwce
Kochane pomagamy Oliwce