reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Jakie probiotyki stosujecie oprócz biogaja?
My Dicoflor
nieagatka
Vivomix jest podobno bardzo dobry.Jakie probiotyki stosujecie oprócz biogaja?
Najpierw dicoflor, teraz latopic.Jakie probiotyki stosujecie oprócz biogaja?
Ja podaje codziennie. W zasadzie bez wyraźnych powodów.Tak ma co dzień stosujecie dziewczyny te probiotyki?czy raz na jakiś czas przy "problemie".? My oprócz wit D nic nie bierzemy.. Zbyt wiele sprzecznych opinii usłyszałam na temat podawania probiotyków i już całkiem zgłupiałam
Agnieś191
Ja już nie podaje. Podawałam do 3mca życia. Gdy Marcelina rozchorowała się i brała antybiotyk dostała probiotyk i miałam podawac jeszcze tydzien po zakończeniu antybiotyków. A tak pediatra powiedziała, że nie ma potrzebu na wyrost to samo z wit.C.Tak ma co dzień stosujecie dziewczyny te probiotyki?czy raz na jakiś czas przy "problemie".? My oprócz wit D nic nie bierzemy.. Zbyt wiele sprzecznych opinii usłyszałam na temat podawania probiotyków i już całkiem zgłupiałam
nieagatka
Ja przez pierwsze 3 miesiace i jak dostajw antybiotyk to w czasie brania i jeszcze przez 2-3tyg po.Tak ma co dzień stosujecie dziewczyny te probiotyki?czy raz na jakiś czas przy "problemie".? My oprócz wit D nic nie bierzemy.. Zbyt wiele sprzecznych opinii usłyszałam na temat podawania probiotyków i już całkiem zgłupiałam
reklama
Agnieś191
Jak zamawiasz przez neta jest ta cena.Dziewczyny dlaczego jak patrzę na stronę gemini to leki są za jakąś cenę A jak idę to kupić to są droższe? Odbiór osobisty zamówionych leków jest tylko w Gdańsku niby A kogo te niższe ceny dotyczą? Nie czaję wogole...