reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Haha. No mnie by było zimno 20 stopni w dzień ale mojej małej byłoby super.
Trzymam kciuki, mam nadzieję że nic nie złapie.

Ah no i oczywiście, że malutka się obróci do pomiarów.
U mnie w domu 20 stopni, a w sypialni 18 stopni. Od Dziadków usłyszałam ostatnio, że mamy zimno i powinnam Małej na body ubrać kaftanik, bo jej zimno.
Trzymajcie kciuki, córa poszła dzisiaj do żłobka po dwóch tygodniach.

Zapomniałam napisać, że wczoraj wizytowałam i wszystko ok. Nie udało się zrobić pomiarów, bo Mała obrócila się w kierunku krzyża. Gin ma nadzieję, że za 3 tygodnie zmieni pozycję żeby można zrobić pomiary i sprawdzić narządy w polówkowym.

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji6] ale to tez kwestia dobrej pozy do zdjecia.
Po młodym nie zdążyłam wrocic do całkowitej formy, ale dramatu nie było.Teraz nie bedzie juz tak pięknie . To jednak duże obciążenie dla organizmu.
Różnica 13 miesięcy [emoji4]

My czekamy na Nifty to sie dowiemy. Teraz niby dziewczynka wychodzi z usg.
A z tymi żłobkami / przedszkolami to chyba tak właśnie jest,ze dzieci cały czas chore. Ja to ciagle słyszę od znajomych ze tydzień w przedszkolu a 2 w domu, choć wiadomo zdążają sie dzieci które nigdy na nic chore nie były.
Trzymam kciuki za nifty, jak będzie dziewczynka to szykuje się parka:)
My zdecydowaliśmy się na sanco, wyszło ok.

Wreszcie jakiś ruch tu plus nowe laseczki, a najważniejsze że ciężarówki :-) my się dziś chwalimy, Martyna przespała drugą noc w swoim łóżeczku, w swoim pokoju :-D myślę że dla mamy to było sto razy gorsze przeżycie niż dla Niej hihihi :p plus dziś od rana próbuje przekręcić się na brzuch, więc szaleństwo

@Jaskolcia gratuluję ciąży, nie wiedziałam, że jesteś brzuchata [emoji3526] my narazie przez 3 miesiące mamy opiekunkę z racji tego, że przez ten okres ja mam podwójne wynagrodzenie. Potem ma iść do żłobka i mocno się obawiam tego...narazie ma rok i ani razu chora nie była jakoś porządnie

Dzięki dziewczyny [emoji6] ale to tez kwestia dobrej pozy do zdjecia.
Po młodym nie zdążyłam wrocic do całkowitej formy, ale dramatu nie było.Teraz nie bedzie juz tak pięknie . To jednak duże obciążenie dla organizmu.
Różnica 13 miesięcy [emoji4]

My czekamy na Nifty to sie dowiemy. Teraz niby dziewczynka wychodzi z usg.
A z tymi żłobkami / przedszkolami to chyba tak właśnie jest,ze dzieci cały czas chore. Ja to ciagle słyszę od znajomych ze tydzień w przedszkolu a 2 w domu, choć wiadomo zdążają sie dzieci które nigdy na nic chore nie były.
Mój mąż marzy i trzecim dziecku ale mnie to przeraża mówiąc szczerze. Miałaś cesarke czy naturalnie rodziłaś?wiem że po cesarza nawet chyba nie można za szybko zajść w ciążę. Czyli malutki miał 4 miesiące jak zaszłaś w ciążę jeśli dobrze liczę ?

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️
No w końcu :)

Witaj! Gratulacje [emoji3590]
Ogarniaj wyprawke, a od 30ty to juz tylko spij i odpoczywaj na zas [emoji16][emoji4]

reklama
Witaj! Gratulacje [emoji3590]
Ogarniaj wyprawke, a od 30ty to juz tylko spij i odpoczywaj na zas [emoji16][emoji4]

Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]

Do góry