reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️
Nawet nie wiesz jak milo Cię tu widzieć [emoji8]

reklama
Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]

Serio? Ja te poduszke pokochalam miloscia najczystsza i po porodzie ciezko mi bylo sie z nia rozstac. Dzieki niej cala ciaze spalam jak dziecko (nie wiem skad takie powiedzenie [emoji23])
Dobrze, ze wyprawka gotowa. Pampki oplaca sie kupowac w promocji, ja w Black Friday na Amazonie zamowilam 600 sztuk [emoji23][emoji23]

Serio? Ja te poduszke pokochalam miloscia najczystsza i po porodzie ciezko mi bylo sie z nia rozstac. Dzieki niej cala ciaze spalam jak dziecko (nie wiem skad takie powiedzenie [emoji23])
Dobrze, ze wyprawka gotowa. Pampki oplaca sie kupowac w promocji, ja w Black Friday na Amazonie zamowilam 600 sztuk [emoji23][emoji23]

Ja sie na razie do niej przyzwyczajam, ale leze na boku i mysle ze dzieci gniote[emoji23][emoji23][emoji23]. U mnie jest ogolnie problem ze snem, rzucam sie przez godzine z boku na bok i nie moge sie uspokoic.Jak byl Black Friday jakos nie myslalam o pampersach[emoji23]glupia ja[emoji6]

Z dużą ilością pampersów to warto uważać, u nas jedynki szybko były bezużyteczne, długo byłyśmy w szpitalu gdzie miałyśmy pieluchy zapewnione i ostatecznie wielgachna paczka nam została

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️
Pierwsze noce będą dla Ciebie szokiem napewno cieszę się ze się Wam wkoncu udało i to podwójnie ❤

Gratuluję :)

reklama
Mój mąż marzy i trzecim dziecku ale mnie to przeraża mówiąc szczerze. Miałaś cesarke czy naturalnie rodziłaś?wiem że po cesarza nawet chyba nie można za szybko zajść w ciążę. Czyli malutki miał 4 miesiące jak zaszłaś w ciążę jeśli dobrze liczę ?

Ja tez marze o 3 , i mam mrozaczka , który czeka ale zobaczymy co ta dwójka prYniesie [emoji12] Miałam cc i tak mówią,ze lepiej poczekać „dłużej” ale ja nie wierzyłam,ze w ogóle sie uda i z tego co wiem komplikacje i po paru latach mogą być. Jestem dobrej myśli i wierze,ze tak bedzie. Młody miał 5 miesięcy [emoji6]

Gratulcje. BardO sie cieszę,ze i Tobie sie udało.
Jeśli chodzi o bliźniaki to pytaj Adę! To mistrzyni macierzyństwa [emoji6]

Do góry