reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Haha. No mnie by było zimno 20 stopni w dzień ale mojej małej byłoby super.
Trzymam kciuki, mam nadzieję że nic nie złapie.

Ah no i oczywiście, że malutka się obróci do pomiarów.
U mnie w domu 20 stopni, a w sypialni 18 stopni. Od Dziadków usłyszałam ostatnio, że mamy zimno i powinnam Małej na body ubrać kaftanik, bo jej zimno.
Trzymajcie kciuki, córa poszła dzisiaj do żłobka po dwóch tygodniach.

Zapomniałam napisać, że wczoraj wizytowałam i wszystko ok. Nie udało się zrobić pomiarów, bo Mała obrócila się w kierunku krzyża. Gin ma nadzieję, że za 3 tygodnie zmieni pozycję żeby można zrobić pomiary i sprawdzić narządy w polówkowym.

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji6] ale to tez kwestia dobrej pozy do zdjecia.
Po młodym nie zdążyłam wrocic do całkowitej formy, ale dramatu nie było.Teraz nie bedzie juz tak pięknie . To jednak duże obciążenie dla organizmu.
Różnica 13 miesięcy [emoji4]

My czekamy na Nifty to sie dowiemy. Teraz niby dziewczynka wychodzi z usg.
A z tymi żłobkami / przedszkolami to chyba tak właśnie jest,ze dzieci cały czas chore. Ja to ciagle słyszę od znajomych ze tydzień w przedszkolu a 2 w domu, choć wiadomo zdążają sie dzieci które nigdy na nic chore nie były.
Trzymam kciuki za nifty, jak będzie dziewczynka to szykuje się parka:)
My zdecydowaliśmy się na sanco, wyszło ok.

Wreszcie jakiś ruch tu plus nowe laseczki, a najważniejsze że ciężarówki :-) my się dziś chwalimy, Martyna przespała drugą noc w swoim łóżeczku, w swoim pokoju :-D myślę że dla mamy to było sto razy gorsze przeżycie niż dla Niej hihihi :p plus dziś od rana próbuje przekręcić się na brzuch, więc szaleństwo

@Jaskolcia gratuluję ciąży, nie wiedziałam, że jesteś brzuchata [emoji3526] my narazie przez 3 miesiące mamy opiekunkę z racji tego, że przez ten okres ja mam podwójne wynagrodzenie. Potem ma iść do żłobka i mocno się obawiam tego...narazie ma rok i ani razu chora nie była jakoś porządnie

Dzięki dziewczyny [emoji6] ale to tez kwestia dobrej pozy do zdjecia.
Po młodym nie zdążyłam wrocic do całkowitej formy, ale dramatu nie było.Teraz nie bedzie juz tak pięknie . To jednak duże obciążenie dla organizmu.
Różnica 13 miesięcy [emoji4]

My czekamy na Nifty to sie dowiemy. Teraz niby dziewczynka wychodzi z usg.
A z tymi żłobkami / przedszkolami to chyba tak właśnie jest,ze dzieci cały czas chore. Ja to ciagle słyszę od znajomych ze tydzień w przedszkolu a 2 w domu, choć wiadomo zdążają sie dzieci które nigdy na nic chore nie były.
Mój mąż marzy i trzecim dziecku ale mnie to przeraża mówiąc szczerze. Miałaś cesarke czy naturalnie rodziłaś?wiem że po cesarza nawet chyba nie można za szybko zajść w ciążę. Czyli malutki miał 4 miesiące jak zaszłaś w ciążę jeśli dobrze liczę ?

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️
No w końcu :)

Witaj! Gratulacje [emoji3590]
Ogarniaj wyprawke, a od 30ty to juz tylko spij i odpoczywaj na zas [emoji16][emoji4]

reklama
Witaj! Gratulacje [emoji3590]
Ogarniaj wyprawke, a od 30ty to juz tylko spij i odpoczywaj na zas [emoji16][emoji4]

Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]

Do góry