reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny pomocy...wsparcia i dodajcie otuchy że nie jestem w tym sama...albo ja śpioch straszny albo to naturalne. W nocy śpię łącznie 5-6 godzin po odliczeniu karmień małego , czy to naturalne ? Czuję się jak zoomby i tak wyglądam
Szczesciara. Moja corka budzi sie znowu co 2h.

reklama
Tak lipcoweczka, gdzieś w połowie lipca cc.
Czytam o tym żłobku i właśnie tego sie boje- chorowania. Chyba pomyśle nad niania bo z 2 małych i chorych dzieci to życia nie ogarne...[emoji85]

Ktoś tu chciał brzuch? To mój wielgachna jak na 14 tc [emoji12] ale co zrobić.... tylko sie cieszyć [emoji173]️
Zobacz załącznik 935623
Boże jaka laska:tak::tak::tak::tak:

Szczesciara. Moja corka budzi sie znowu co 2h.
Kochana te 5-6 godzin to po dodaniu każdej przesoanej minuty. Tak naprawdę on zasypia około 23 koło 2 pobudka - karmienie ,niestety czasami się wzbudza i cały rytuał trwa około godziny później 5 jedzenie i od 5 to śpi i nie śpi, takue drzemki z przebudzeniami, a o 7 pobudka bo młody do szkoły . Sama nie wiem może ja pezesadzam ale ciężko to mi ogarnąć , na dodatek dom i obowiązki wszystkie jak męża nie ma..wiem nie powinnam marudzić tyle lat na to czekałam ale po prostu czasami fizycznie nie wyrabiam

Dziewczyny pomocy...wsparcia i dodajcie otuchy że nie jestem w tym sama...albo ja śpioch straszny albo to naturalne. W nocy śpię łącznie 5-6 godzin po odliczeniu karmień małego , czy to naturalne ? Czuję się jak zoomby i tak wyglądam
Moja córka długo kiepsko spała a dodatkowo kp obciąża fizycznie. Przynajmniej ja czułam że to wyciąga ze mnie energię. Różnie z dziećmi bywa moja ładnie większość nocy teraz śpi, przełom to była przejście na mm jak miała 8 miesięcy. A Twój pierwszy syn jak spał? Zobaczysz z czasem będzie lżej

Czytam o tym żłobku i właśnie tego sie boje- chorowania. Chyba pomyśle nad niania bo z 2 małych i chorych dzieci to życia nie ogarne...[emoji85]

Ktoś tu chciał brzuch? To mój wielgachna jak na 14 tc [emoji12] ale co zrobić.... tylko sie cieszyć [emoji173]️
Zobacz załącznik 935623
Super wyglądasz jaka będziesz miała różnice wieku pomiędzy dziećmi ?
Ja już mam okres i jak czuję owulacje i od m trzymam się z daleka...strach mi nie pozwala na jakiekolwiek Przytulanki

Kochana te 5-6 godzin to po dodaniu każdej przesoanej minuty. Tak naprawdę on zasypia około 23 koło 2 pobudka - karmienie ,niestety czasami się wzbudza i cały rytuał trwa około godziny później 5 jedzenie i od 5 to śpi i nie śpi, takue drzemki z przebudzeniami, a o 7 pobudka bo młody do szkoły . Sama nie wiem może ja pezesadzam ale ciężko to mi ogarnąć , na dodatek dom i obowiązki wszystkie jak męża nie ma..wiem nie powinnam marudzić tyle lat na to czekałam ale po prostu czasami fizycznie nie wyrabiam
Nie pamiętam ale Ty śpisz z synkiem? Ja też miałam taką masakre. Jak jest na skoku rozwojowym to potrafi się co godzinę budzić. Od jakiegoś czasu biorę go w nocy do łóżka i dzięki temu się "wysypiam". Jest po prostu dluzo lepiej. Włącz sobie na YouTube dźwięk suszarki do włosów - często mnie to ratuje i dzięki temu Hubus dłużej spim

Moja córka długo kiepsko spała a dodatkowo kp obciąża fizycznie. Przynajmniej ja czułam że to wyciąga ze mnie energię. Różnie z dziećmi bywa moja ładnie większość nocy teraz śpi, przełom to była przejście na mm jak miała 8 miesięcy. A Twój pierwszy syn jak spał? Zobaczysz z czasem będzie lżej
Mój pierwszy tp nie wiedział co to jest noc wogole ,ale to było lato js byłam młodsza mniej obowiązków ,w dzień mogłam sobie pozwolić na sen a teraz jak mały idzie spać w dzień to już Filip ze szkoły wraca i życie zaczyna się w jeszcze większym biegu. Ale Błażej jak nie śpi jest grzeczny więc idzie to jakoś ogarnąć.

Nie pamiętam ale Ty śpisz z synkiem? Ja też miałam taką masakre. Jak jest na skoku rozwojowym to potrafi się co godzinę budzić. Od jakiegoś czasu biorę go w nocy do łóżka i dzięki temu się "wysypiam". Jest po prostu dluzo lepiej. Włącz sobie na YouTube dźwięk suszarki do włosów - często mnie to ratuje i dzięki temu Hubus dłużej spim
To ja z nim śpię a nie on ze mną bo zajmuje większą część łóżka szummis to raczej mnie usypia a nie jego ... ostatnio jak tak szymiał to moje oczy ejdzisly morze i piękny zielony Las

Zobacz załącznik 935623
[emoji7] [emoji3590] [emoji7] [emoji3590] [emoji7] [emoji3590] Nie mogę doczekać sie spotkania!!!

reklama

Zobacz załącznik 935623
No mamusia brzuszek to Ty masz pierwsza klasa :)

Do góry