reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]
O kurde już problemy ze spaniem to lipa. Ja tam spałam 20 godzin na dobę  a jakbyś dużo poduszek pod plecy dała i spała w pozycji polsiedzacej? Poduszka była dla mnie zbawieniem

reklama
Serio? Ja te poduszke pokochalam miloscia najczystsza i po porodzie ciezko mi bylo sie z nia rozstac. Dzieki niej cala ciaze spalam jak dziecko (nie wiem skad takie powiedzenie [emoji23])
Dobrze, ze wyprawka gotowa. Pampki oplaca sie kupowac w promocji, ja w Black Friday na Amazonie zamowilam 600 sztuk [emoji23][emoji23]
Ja kupuje pampki na allegro. Wogole to ja jestem uzależniona od allegro :tak::tak::tak:

Pierwsze noce będą dla Ciebie szokiem napewno cieszę się ze się Wam wkoncu udało i to podwójnie [emoji173]

Ja juz szok mialam 18 lat temu przy moim synku ktory budzil sie co 2 godz na picie. Jak mial 5 lat przespalam pierwsza noc. Z tego szoku nie wyszlam do dzisiaj[emoji23][emoji23][emoji23]

Czesc babencje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️tak mysle ze w 22 tyg moge sie „ juz” ciezarowka nazwac i to taka podwojna[emoji23]podczytuje was regularnie i nastawiam na Time of my Live od poczatku[emoji23]Co prawda nie siedze jeszcze w papkach i zabkach , a w wyprawce i ogarnianiu nie przespanych nocy[emoji23]ale mysle ze powtorka z rozrywki po 18 latach dobrze mi zrobi[emoji173]️

to już 22tydzień?! Wow, ale ten czas leci :-) jak się czujesz?

Szczerze? tak boję się bólu że sn nawet bym chyba nie urodziła. Raczej jestem za CC
Ja 10h próbowałam naturalnie -niestety moja Córa nie chciała współpracować :D
Poród miałam wywoływany ze względu na mase płodu ( usg pokazywalo 3700) ;) kiedy już opadłam z sił i lekarz zalecił cc okazało sie, że bardzo dobrze bo waga małej 4220 i 59cm więc chyba bym wysiadla ;) urodziłam o 18:29 o 5 rano poszłam się umyć. Ból oceniam na średni:) np leżała ze mna dziewczyna po SN z wagą corki 2500 i musiałam Jej pomagać a mąż był u niej od samego rana do poznych godzin wieczornych. Ale raczej oceniam to na jej strach niż ból :) ja śmigalam ładnie ze tak powiem:-D nawet Mąż był w szoku :) jedyne co to trudno mi było wejść na łóżko :)

reklama
Do góry