misis188
Fanka BB :)
Dawaj fote
Wczoraj wyszły nam 2 ząbki huraa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj wyszły nam 2 ząbki huraa
Hehe no nie da rady ciężko mu zobaczyć już wystają ale nie do końca i jak próbuje zobaczyć te perełki mały wystawia językDawaj fote
Zaś bez przesady z tymi moimi zdolnościami Zobacz załącznik 934706
No nie Misis ja tu na diecie bez nabiału, bez jajek, bez orzechów a Ty takie pyszności tu wrzucasz. Aż ślinotoku dostałam.Zaś bez przesady z tymi moimi zdolnościami Zobacz załącznik 934706
A miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionachA no i ostatnio była akcja z ciuszkami w Lidlu więc bójcie na Lidla bo może jeszcze są. U nas z ciuszkami w Lidlu problemów nie ma a dla mnie są najlepsze. Taka mała refleksja mnie dziś nasza. Mój ma 72 cm ale ubiera jeszcze ciuszki 68 niektóre. Dziś ubrałam mu body z cocodrillo rozm 74 i nie mam pojęcia jak ubierają to mamy grubszy g dzieci. Hubert jest szczupły a miałam problem.
Dawaj brzuchaHej Dziewczyny! Dotychczas byłam na „kto po ivf”, ale może w końcu warto uwierzyć, ze to się dzieje naprawdę i czas dołączyć do ciężarówek tym bardziej, ze to już 22 tc i w dodatku brzuch wyskoczył
No szerokie są. Mam kilka parA miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionach
Ta moja to jest taka długa i prosta i sobie można ją zginąć gdzie się chce więc nie ma znaczenia jeśli chodzi o wzrost, kształt itp. XTo w weekend zamawiam, bo dzisiaj znowu przerwa w spaniu na 1,5 godziny... Jeszcze mnie złapała pierwsza w życiu zgaga albo jakaś inna niestrawność. A do tej pory to miałam takie spanko, że po 10-12h spałam z jedną przerwa na siku.