reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny! Super, że do nas wpadacie! Już dawno mi tu brakowało ciężarówek!

Nudnych ciąż i pytajcie, pytajcie! Dzielcie z nami się fotkami z USG i jak macie ochotę to brzuszkami nie pogardzimy!

Uhhh [emoji7][emoji7][emoji7] zazdroszczę brzuszków! [emoji8]

A no i ostatnio była akcja z ciuszkami w Lidlu więc bójcie na Lidla bo może jeszcze są. U nas z ciuszkami w Lidlu problemów nie ma a dla mnie są najlepsze. Taka mała refleksja mnie dziś nasza. Mój ma 72 cm ale ubiera jeszcze ciuszki 68 niektóre. Dziś ubrałam mu body z cocodrillo rozm 74 i nie mam pojęcia jak ubierają to mamy grubszy g dzieci. Hubert jest szczupły a miałam problem.
A miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionach

A miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionach
No szerokie są. Mam kilka par
IMG_20190118_203419.jpg

reklama
To w weekend zamawiam, bo dzisiaj znowu przerwa w spaniu na 1,5 godziny... Jeszcze mnie złapała pierwsza w życiu zgaga albo jakaś inna niestrawność. A do tej pory to miałam takie spanko, że po 10-12h spałam z jedną przerwa na siku.
Ta moja to jest taka długa i prosta i sobie można ją zginąć gdzie się chce więc nie ma znaczenia jeśli chodzi o wzrost, kształt itp. X

Do góry