Kopertowe są fajne na początku jak jest strach przez głowę zakładać. Potem za dużo roboty z tym, zwłaszcza jak dziecko ruchliwe. Ale fakt, lidlowe bodziaki i półśpiochy są super tylko rozmiarówkę mają zaniżoną.A miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionach
reklama
Sol
Fanka BB :)
BrzucholDziewczyny! Super, że do nas wpadacie! Już dawno mi tu brakowało ciężarówek!
Nudnych ciąż i pytajcie, pytajcie! Dzielcie z nami się fotkami z USG i jak macie ochotę to brzuszkami nie pogardzimy!
Uhhh [emoji7][emoji7][emoji7] zazdroszczę brzuszków! [emoji8]
Buziaki
Ale duży mężczyzna [emoji7][emoji7][emoji7]No szerokie są. Mam kilka parZobacz załącznik 934766
Dziękuję za zdjęcie, na pewno ich nie kupię [emoji6]
jasani
Rozmiarówke mają raczej zawyżoną bo moja nosi rozmiar 74 a ostatnio zmieściła się jeszcze w body 62/68 z Lidla.Kopertowe są fajne na początku jak jest strach przez głowę zakładać. Potem za dużo roboty z tym, zwłaszcza jak dziecko ruchliwe. Ale fakt, lidlowe bodziaki i półśpiochy są super tylko rozmiarówkę mają zaniżoną.
misis188
Też już w tedy zygalam i miałam bardzo ograniczony jadłospis. Jedynie nie zwracała jablekPrzez Was robię jutro faworki !!!
Aaa i pokażcie te poduszki ciążowe
Ja jestem dopiero w 7 tc ale mam takie mdłości i senność że szok. Śpię po 13-14 godzin na dobę a i wszystko mi śmierdzi śledziem i rybą :/
Vinszka
Potwierdzam i odradzam. U nas były ramiona całe odkryte, a rozmiar najmniejszy z możliwychA miałaś albo masz z lupilu body kopertowe? Będzie teraz promocja od 31.01 ale dziewczyny odradzaja że są szerokie w ramionach
Czyli zaniżoną, bo rozmiar na metce jest mniejszy niż samo ubranko. Mój jeszcze wchodzi w 50/56 a standardowe ubranka już 74 .Rozmiarówke mają raczej zawyżoną bo moja nosi rozmiar 74 a ostatnio zmieściła się jeszcze w body 62/68 z Lidla.
jasani
To właśnie oznacza zawyżoną rozmiarowkę. Czyli rzeczywisty rozmiar jest większy niż ten podany na metceCzyli zaniżoną, bo rozmiar na metce jest mniejszy niż samo ubranko. Mój jeszcze wchodzi w 50/56 a standardowe ubranka już 74 .
reklama
No nie właśnie odwrotnie jeśli rozmiar jest 50 a ubranko jest duzo większe to rozmiar jest zanizony.To właśnie oznacza zawyżoną rozmiarowkę. Czyli rzeczywisty rozmiar jest większy niż ten podany na metce