reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Jestem z forum: Kto po in vitro? Jestem obecnie w 15 tygodniu ciąży. Biorę jeszcze 1 raz dziennie lutinus. Ostatnio zauważyłam że śluz jest gesty, przepraszam za porównanie, wygląda jak gesty katar. Od 3 dni śluz a raczej to co wychodzi mi przy myciu, takie małe kawałeczki, z przezroczysto-zoltego zrobił się jakby brązowo czarny. Poza tym nic mnie nie boli. Dziewczyny czy powinnam iść do lekarza, czy to normalne tym bardziej że biorę Lutinusa. Będę Wam wdzięczna za informację z doświadczenia.
Może się zadrapałaś przy aplikacji i taka stara krew wychodzi z resztką lutinusa. Na wszelki wypadek zadzwoń do dr. Być może trzeba będzie spowrotem zwiększyć progrsteron.
Gratuluję Bejbika:). Wiadomo już co będzie?

reklama
J
Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear :) oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny :confused: nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł :confused: wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?:)
Ja mam (notabene Sophie tez). Uzywamy do dzis, choc juz sporadycznie, a corka ma ponad poltora roku. U nas fajnie sie sprawdzil.

6tyg??? Kiedyś tu któraś pisała że 10dni.
A masz jakąś dietę konkretną rozpisaną czy tak po prostu bez nabiału?
I tak mnie jeszcze zastanawia czy to może być alergia na psa? Kontaktu bliskiego nie ma, ale wiadomo, jak pies domowy to unosi się w powietrzu.
I jeszcze mi łosoś przychodzi do głowy, bo jem go dużo.

Diety rozpisanej nie mam, zastąpiłam zwykłe jogurty kokosowymi, mleko piję ryżowe, owsiane, itp., chleb kupuje bez mleka albo robię sama, wędliny nie lubię więc tu problemu nie ma. Kombinuje z kaszami, makaronami, pastami na kanapki, itp. Najgorzej było odstawić ser żółty i słodycze, ale po kilkunastu dniach nie mam już na nie ochoty.

Wydaje mi się, że alergia na psa objawiałaby się zmianami skórnymi (ale pewności nie mam).

Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear :) oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny :confused: nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł :confused: wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?:)

My mamy dokładnie tego jak na obrazku i jestem bardzo zadowolona. Mały przy nim zasypia, uspokaja się, zaczął się też nim bawić. Myślę, że długo nam posłuży.

20181208_155529.jpg
Marcysia ma rok i po obiadku sobie włacza i mizia go po uchu i idzie spac ma go od zawsze

Załączniki

• 20181208_155529.jpg
    20181208_155529.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 589
reklama
Do góry