A najgorsze jest to że odkąd doszedł PiS do władzy to ceny poszły w górę i opłaty. Wkurzam mnie to że ja muszę spinsorowac ich socjalke. Kostka masła 7 zl- pewnie niektórzy muszą godzinę czy dwie pracować na masło! A gdzie tu reszta... ehhhTak zgadza sie. Ja mowie o calej reszcie. Nic milego przyjechac raz na jakiw czas i widziec chore ceny w porownaniu do zarobkow.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wiem, mama mi o tym kilkakrotnie mowila i powiem Ci, ze ja tu za 70e robie pelne zakupy na caly tydzien nie wykluczajac zachcianek i w sumie bez ograniczania sie. W PL za te same pieniadze mozna sporo kupic, ale nieporywnywalnie mniej.A najgorsze jest to że odkąd doszedł PiS do władzy to ceny poszły w górę i opłaty. Wkurzam mnie to że ja muszę spinsorowac ich socjalke. Kostka masła 7 zl- pewnie niektórzy muszą godzinę czy dwie pracować na masło! A gdzie tu reszta... ehhh
Nie wspomne o tym, ze np Zara to tu sklep niemalze dla wszytskich, w PL nie i jest duzo drozej niz tu (np zimowy plaszcz w tantym roku - 100zl drozej). Szlag mnie trafia jak to widze.
Ale ktos 500+, polowe habdlowych niedziel mniej i dotacje na Rydzyka musi sponsorowac...
RedHotChiliPepper28
Kawoszki, jakie mleko ROŚLINNE do kawy? Próbowałam kokosowego i tragedia... Wylałam :-\ a nie wyobrażam sobie dnia bez, czarnej akurat nie lubię :-(
nieagatka
A zwykle mleko bez laktozy nie wchodzi w gre?Kawoszki, jakie mleko ROŚLINNE do kawy? Próbowałam kokosowego i tragedia... Wylałam :-\ a nie wyobrażam sobie dnia bez, czarnej akurat nie lubię :-(
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny proszę o pomoc za tydzień chrzest małej i zupełnie nie wiem w co się ubrać czy kojarzycie może sklepy z typowo sukienkami do karmienia? mam co prawda jedną taką sukienkę rozpinaną z przodu po środku ale ona jest z bardzo cienkiego dżinsu i nie wiem do końca czy się nadaje... do tego zupełnie nie wiem jakie buty.. bo chętnie ubrałabym trampki ale wiem że nie wypada dzis przymierzyłam sukienkę dla Anastazji... jest troche za duża... do tego rajstopki białe i sweterek biały a do kościoła kombinezon i czapeczka. Czy może być? Poratujcie kieckami bo wypadłam z obiegu zupełnie...
Nie miałam specjalnie sukienki do karmienia, kupiłam w h&m elegancka tunikę oversize z długim rękawem, czarne grubsze rajstopy i botki, a na to płaszcz. Do karmienia udostępnili mi pokój w hotelu obok restauracji, gdzie było przyjęcie, więc mogłam nawet nago tam chodzić.
RedHotChiliPepper28
A zwykle mleko bez laktozy nie wchodzi w gre?
Właśnie lekarka powiedziała, żebym przeszła na roślinne, a w tym momencie zapomniałam że takie istnieje i nie zapytałam o nie konkretnie :-(
Ja miałam w ten szczególny dla nas dzień spódniczka i bluzkę rozpoznana na guziki nawet tuż przed masza karmiłam i było mi wygodnieDziewczyny proszę o pomoc za tydzień chrzest małej i zupełnie nie wiem w co się ubrać czy kojarzycie może sklepy z typowo sukienkami do karmienia? mam co prawda jedną taką sukienkę rozpinaną z przodu po środku ale ona jest z bardzo cienkiego dżinsu i nie wiem do końca czy się nadaje... do tego zupełnie nie wiem jakie buty.. bo chętnie ubrałabym trampki ale wiem że nie wypada dzis przymierzyłam sukienkę dla Anastazji... jest troche za duża... do tego rajstopki białe i sweterek biały a do kościoła kombinezon i czapeczka. Czy może być? Poratujcie kieckami bo wypadłam z obiegu zupełnie...
A malutka bomba śliczna sukienka i śliczna niunia.Dziewczyny proszę o pomoc za tydzień chrzest małej i zupełnie nie wiem w co się ubrać czy kojarzycie może sklepy z typowo sukienkami do karmienia? mam co prawda jedną taką sukienkę rozpinaną z przodu po środku ale ona jest z bardzo cienkiego dżinsu i nie wiem do końca czy się nadaje... do tego zupełnie nie wiem jakie buty.. bo chętnie ubrałabym trampki ale wiem że nie wypada dzis przymierzyłam sukienkę dla Anastazji... jest troche za duża... do tego rajstopki białe i sweterek biały a do kościoła kombinezon i czapeczka. Czy może być? Poratujcie kieckami bo wypadłam z obiegu zupełnie...
nieagatka
No to sprobuj sojowe, albo migdalowe choc gdybys mogla bez laktozy to byloby po problemie.Właśnie lekarka powiedziała, żebym przeszła na roślinne, a w tym momencie zapomniałam że takie istnieje i nie zapytałam o nie konkretnie :-(
reklama
jasani
Jeżeli mała ma alergię na białko mleka krowiego to nawet bez laktozy nie jest dobrym pomysłem bo to nadal będzie mleko od krowy. Spróbuj sojowe, ponoć jest dobre, ale ja nigdy nie piłam.Kawoszki, jakie mleko ROŚLINNE do kawy? Próbowałam kokosowego i tragedia... Wylałam :-\ a nie wyobrażam sobie dnia bez, czarnej akurat nie lubię :-(