Wiesz co jak by mi lekarze kazali robić takie wyrzeczenia to przesłanym na mm. Ja wiem że lepiej kp ale bez przesady... To ma być dla Ciebie j dziecka wspólny piękny czas A nie trauma...Daję dicoflor 5 kropli. W sumie jego kupy to sam śluz
reklama
Wszystkiego naj ❤❤❤❤ A ja pamiętam jak dziś Twoje procedury.... jak ten czas leci....U nas roczek .
PozdrawiamyZobacz załącznik 922943
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wielkie dzięki za podpowiedź.
A u Was po diecie eliminacyjnej się poprawiło? Do kiedy będziesz ją stosować?
Podobno, żeby "pozbyć" się z białka mleka krowiego organizm potrzebuje ok.6 tygodni. Więc taka większa poprawa po tym okresie powinna być widoczna (czekam az przestanie miec problemy z brzuszkiem). Na tą chwilę Mały po odstawieniu nabiału zaczął jeszcze szybciej niz do tej pory przybierać na wadze. Mniej tez ulewa i ma ładniejszà skórę (nie jest czerwona i sucha). Dietę będę stosowała pewnie jakiś czas a potem spróbuję powoli wprowadzać małe ilości produktów. Z tym, ze ja tez lepiej się czuję teraz, troche schudłam, itp.
Ja zamówiłam sama zyrafke. Dostanie na świętaDziewczyny - jako prezent dla 3 miesięcznej niedługo Anastazji- żyrafa SOPHIE. tylko która? Czym się różnią? Wartą ją kupić? Czy nie za wcześnie? Anastazja się ślini trochę i wkłada rączki do buzi ale czy będzie zainteresowana gyzakiem?
Dlaczego jedna jest w takiej jakby "ósemce"? Która lepsza i czym się różnią?
1. Link do: Żyrafa Sophie w pudełku timeless
2. Link do: Zestaw Żyrafa Sophie z gryzaczkiem
3. Link do: Gryzak miękki Żyrafa Sophie So'Pure 0+ gryzaczek
Mi zostało 2 kg z ciąży. Dziś równo 10 tygodni. Zobaczymy czy spadną...Dziewczyny udało Wam się zrzucić zbędne kg po ciazy, jeśli tak to ile Wam to zajęło? Ja niestety przytyłam bardzo dużo około 24 kg, 1/3 wciąż ze mną i od 10 tyg waga stoi
Nie do końca wiadomo czy to o to chodzi, bo poza tą kupą nie ma innych objawów. W sumie to najtrudniej ograniczyć ciastka z kremem, serniczki, lody, ser żółty-czyli wszystko czego odstawienie wyjdzie mi na dobre.Wiesz co jak by mi lekarze kazali robić takie wyrzeczenia to przesłanym na mm. Ja wiem że lepiej kp ale bez przesady... To ma być dla Ciebie j dziecka wspólny piękny czas A nie trauma...
6tyg??? Kiedyś tu któraś pisała że 10dni.Podobno, żeby "pozbyć" się z białka mleka krowiego organizm potrzebuje ok.6 tygodni. Więc taka większa poprawa po tym okresie powinna być widoczna (czekam az przestanie miec problemy z brzuszkiem). Na tą chwilę Mały po odstawieniu nabiału zaczął jeszcze szybciej niz do tej pory przybierać na wadze. Mniej tez ulewa i ma ładniejszà skórę (nie jest czerwona i sucha). Dietę będę stosowała pewnie jakiś czas a potem spróbuję powoli wprowadzać małe ilości produktów. Z tym, ze ja tez lepiej się czuję teraz, troche schudłam, itp.
A masz jakąś dietę konkretną rozpisaną czy tak po prostu bez nabiału?
I tak mnie jeszcze zastanawia czy to może być alergia na psa? Kontaktu bliskiego nie ma, ale wiadomo, jak pies domowy to unosi się w powietrzu.
I jeszcze mi łosoś przychodzi do głowy, bo jem go dużo.
Ewunka
DziękujęWszystkiego naj ❤❤❤❤ A ja pamiętam jak dziś Twoje procedury.... jak ten czas leci....
Ja juz ich nie pamietam ....
Straszne to było ....
reklama
Niezapominajka2018
Cześć dziewczyny. Jestem z forum: Kto po in vitro? Jestem obecnie w 15 tygodniu ciąży. Biorę jeszcze 1 raz dziennie lutinus. Ostatnio zauważyłam że śluz jest gesty, przepraszam za porównanie, wygląda jak gesty katar. Od 3 dni śluz a raczej to co wychodzi mi przy myciu, takie małe kawałeczki, z przezroczysto-zoltego zrobił się jakby brązowo czarny. Poza tym nic mnie nie boli. Dziewczyny czy powinnam iść do lekarza, czy to normalne tym bardziej że biorę Lutinusa. Będę Wam wdzięczna za informację z doświadczenia.