Masakra 90 zł w Polsce dwa razy tyle co w fr rozbój w biały dzień.Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Jak wszystko w Polsce. Przynajmniej w porownaniu z Hiszpania. Ale ludziom wmwia sie, ze to zachod jest zly, zeby przypadkiem sie nie dowiedzieli, ze do normalnosci w PL daleko.Masakra 90 zł w Polsce dwa razy tyle co w fr rozbój w biały dzień.
U nas zyrafka kosztuje zdaje sie 15e.
Vinszka
My nie mamy. Dla mnie 200 zł za takiego misia to też rozbój w biały dzień.[emoji848][emoji85]Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?
Zresztą teraz to u nas każda zabawka jest nie fajna. Mój gna po wszystko czego nie wolno. [emoji1] To dopiero atrakcja!
RedHotChiliPepper28
My nie mamy. Dla mnie 200 zł za takiego misia to też rozbój w biały dzień.[emoji848][emoji85]
Zresztą teraz to u nas każda zabawka jest nie fajna. Mój gna po wszystko czego nie wolno. [emoji1] To dopiero atrakcja!
Też bym go nie kupiła, ale moja mama oszalała na punkcie wnuczki i kupuje wszystko co modne i piszą że to "must have" chociaż na Martynę fajnie działa. Myślę że za parę miesięcy najlepsze będą garnki, łyżki, pojemniki itp
77 z przesylka na allegroMasakra 90 zł w Polsce dwa razy tyle co w fr rozbój w biały dzień.
Tylko że 15 e wg przełącznika waluty to 65 zł na dzień dzisiejszy więc cena porównywalna z naszymi stawkami za ten towar. Barbara pewnie w smyku widziała A tam wszystko jest drogie.Jak wszystko w Polsce. Przynajmniej w porownaniu z Hiszpania. Ale ludziom wmwia sie, ze to zachod jest zly, zeby przypadkiem sie nie dowiedzieli, ze do normalnosci w PL daleko.
U nas zyrafka kosztuje zdaje sie 15e.
Niezapominajka2018
Zadzwoniłam do kliniki i położna zapisała mnie od razu do lekarza. Okazało się że mam infekcje i dostałam globulki. Na szczęście z maluszkiem wszystko dobrze, buszuje po brzuszku. Jeszcze za wcześnie abym znała płeć. Planuję 17 grudnia usg 3d, może tam coś się dojrzy.Może się zadrapałaś przy aplikacji i taka stara krew wychodzi z resztką lutinusa. Na wszelki wypadek zadzwoń do dr. Być może trzeba będzie spowrotem zwiększyć progrsteron.
Gratuluję Bejbika. Wiadomo już co będzie?
gooossia17
Dzięki nie będę panikowac już więcej.
Jak się czujesz ?byłaś już na usg?
Ja używam szamponu i odżywki z bovaxu. Jestem zadowolona Zosia kończy 7 miesięcy a mi już odrastają włosy [emoji2]
gooossia17
Cześć Ciotki
Melduje że od 29.11 nasz synek jest z nami.Zobacz załącznik 922397
Gratulacje!! [emoji7]
reklama
nieagatka
Tak zgadza sie. Ja mowie o calej reszcie. Nic milego przyjechac raz na jakiw czas i widziec chore ceny w porownaniu do zarobkow.Tylko że 15 e wg przełącznika waluty to 65 zł na dzień dzisiejszy więc cena porównywalna z naszymi stawkami za ten towar. Barbara pewnie w smyku widziała A tam wszystko jest drogie.