reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear :) oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny :confused: nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł :confused: wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?:)
Masakra 90 zł w Polsce dwa razy tyle co w fr rozbój w biały dzień.

reklama
Dziewczyny dzisiaj byłam po prezent dla małej i kupiłam szumisia whisbear :) oglądałam tą żyrafke Sophie ale wydawała mi się nie warta swojej ceny :confused: nie chcę obrazić dziewczyn które ją kupiły ale jakoś nie rozumiem dlaczego ona kosztuje 90 zł :confused: wybór mój padł na tego Misia kosztował 199 zł powiedzcie czy któraś z was go ma?:)
My nie mamy. Dla mnie 200 zł za takiego misia to też rozbój w biały dzień.[emoji848][emoji85]

Zresztą teraz to u nas każda zabawka jest nie fajna. Mój gna po wszystko czego nie wolno. [emoji1] To dopiero atrakcja!

My nie mamy. Dla mnie 200 zł za takiego misia to też rozbój w biały dzień.[emoji848][emoji85]

Zresztą teraz to u nas każda zabawka jest nie fajna. Mój gna po wszystko czego nie wolno. [emoji1] To dopiero atrakcja!

Też bym go nie kupiła, ale moja mama oszalała na punkcie wnuczki i kupuje wszystko co modne i piszą że to "must have" :-D chociaż na Martynę fajnie działa. Myślę że za parę miesięcy najlepsze będą garnki, łyżki, pojemniki itp

Jak wszystko w Polsce. Przynajmniej w porownaniu z Hiszpania. Ale ludziom wmwia sie, ze to zachod jest zly, zeby przypadkiem sie nie dowiedzieli, ze do normalnosci w PL daleko.
U nas zyrafka kosztuje zdaje sie 15e.
Tylko że 15 e wg przełącznika waluty to 65 zł na dzień dzisiejszy więc cena porównywalna z naszymi stawkami za ten towar. Barbara pewnie w smyku widziała A tam wszystko jest drogie.

Może się zadrapałaś przy aplikacji i taka stara krew wychodzi z resztką lutinusa. Na wszelki wypadek zadzwoń do dr. Być może trzeba będzie spowrotem zwiększyć progrsteron.
Gratuluję Bejbika:). Wiadomo już co będzie?
Zadzwoniłam do kliniki i położna zapisała mnie od razu do lekarza. Okazało się że mam infekcje i dostałam globulki. Na szczęście z maluszkiem wszystko dobrze, buszuje po brzuszku. Jeszcze za wcześnie abym znała płeć. Planuję 17 grudnia usg 3d, może tam coś się dojrzy.

reklama
Tylko że 15 e wg przełącznika waluty to 65 zł na dzień dzisiejszy więc cena porównywalna z naszymi stawkami za ten towar. Barbara pewnie w smyku widziała A tam wszystko jest drogie.
Tak zgadza sie. Ja mowie o calej reszcie. Nic milego przyjechac raz na jakiw czas i widziec chore ceny w porownaniu do zarobkow.

Do góry