Ja słyszałam, że wodniste kupki są normalne przy kp. Jaś też ma takie cały czas+śluz. Odkąd odstawiłam białko zmniejszyła się tylko ich ilość.To jest wirus na ktorego nie ma jeszcze szczepionki. Bardzi duzo niemowlakow go ma. Jest przenoszony m.in droga kropelkowa a objawiac sie moze infekcjsmi drog oddechowych, drog moczowych, biegunka, itp. Hubus miał wodniste kupki ktore potem staly sie zielone. Przypuszczsm ze to dziadostwo złapał w szpitalu
reklama
misis188
Fanka BB :)
A jesr marudna? Kupki Hubcia to praktyczbie była woda. Jesli chcesz sprawdzić to zrob jej badanie na rota wirusa i adenowirusa-u nas wynik byl po godzinie gdzies. Z tym ze tego sie nie leczy. Jeslu dziecko jesr odwidnione to sie podaje mu kroplowki a i badanie zostalo zrobione jak kupki byly zieloneNie strasz... Martyna od prawie tygodnia takie robi i lekarka tylko kazała brać probiotyk, tyle... A też są mocno wodniste :-(
Ostatnia edycja:
RedHotChiliPepper28
A jesr marudna? Kupki Hubcia to praktyczbie była woda. Jesli chcesz sprawdzić to zrob jej badanie na rota wirusa i adenowirusa-u nas wynik byl po godzinie gdzies. Z tym ze tego sie nie leczy. Jeslu dziecko jesr odwidnione to sie podaje mu kroplowki a i badanie zostalo zrobione jak kupki byly zielone
Tylko że my jesteśmy po szczepieniu na rota, w czwartek będzie dwa tygodnie, więc myślę że i tak by wyszło. Właśnie nie jest marudna tylko od paru dni (nie bijcie że na to narzekam) śpi w dzień wyjątkowo długo, jedna bardzo długa drzemka i parę krótkich, wczoraj np jak zasnęła przed 13 tak obudziła się o 16:30, gdzie moje dziecko nigdy nie przebiło bariery 2.5h.
RedHotChiliPepper28
misis188
Hubus tez mial dwa tygodnie temu i nie wyszlo aze jak spi, jadnie je, dobrze przybiera i nie jest marudna to sie ciesz matka ja kiedys mie wiedzialam co oznacza sen dziecka w dzien a teraz nawet 4 godziny przespi na polu. I co ciotki?? Wychodzimy❤❤❤❤Tylko że my jesteśmy po szczepieniu na rota, w czwartek będzie dwa tygodnie, więc myślę że i tak by wyszło. Właśnie nie jest marudna tylko od paru dni (nie bijcie że na to narzekam) śpi w dzień wyjątkowo długo, jedna bardzo długa drzemka i parę krótkich, wczoraj np jak zasnęła przed 13 tak obudziła się o 16:30, gdzie moje dziecko nigdy nie przebiło bariery 2.5h.
A teraz co na gardlo moge wziac karmiac piersia bo cholera dostalam tu kataru okropnego i boli mnie gardlo zeby tylko Hubcia nie zarazic:/
Załączniki
Oczekiwanie2017
Hubus tez mial dwa tygodnie temu i nie wyszlo aze jak spi, jadnie je, dobrze przybiera i nie jest marudna to sie ciesz matka ja kiedys mie wiedzialam co oznacza sen dziecka w dzien a teraz nawet 4 godziny przespi na polu. I co ciotki?? Wychodzimy❤❤❤❤
A teraz co na gardlo moge wziac karmiac piersia bo cholera dostalam tu kataru okropnego i boli mnie gardlo zeby tylko Hubcia nie zarazic:/
Super, że wychodzicie. Hubcio eidać, że bardzo szczęśliwy a jak dziecko zadoeolonr to matka też
Ja byłam już dwa razy mocno przeziębiona a Mały nawet kataru nie dostał. Leczyłam się domowymi sposobami: herbata z miodem, cytryną i sokiem malinowym. Ale produkty P.renalen (np.syrop) są zarówno dla kobiet w ciąży jak i dla karmiących (osobiście jednak nie używałam).
TANtum verde.Hubus tez mial dwa tygodnie temu i nie wyszlo aze jak spi, jadnie je, dobrze przybiera i nie jest marudna to sie ciesz matka ja kiedys mie wiedzialam co oznacza sen dziecka w dzien a teraz nawet 4 godziny przespi na polu. I co ciotki?? Wychodzimy❤❤❤❤
reklama
RedHotChiliPepper28
Skąd jesteś? Ja tez ze Śląska
Katowice :-)
Hubus tez mial dwa tygodnie temu i nie wyszlo aze jak spi, jadnie je, dobrze przybiera i nie jest marudna to sie ciesz matka ja kiedys mie wiedzialam co oznacza sen dziecka w dzien a teraz nawet 4 godziny przespi na polu. I co ciotki?? Wychodzimy❤❤❤❤
Ja we wszystkim co odbiega od tego co było szukam drugiego dna, taka moja wada i zamiast korzystać, że śpi to patrzę na nią czy oddycha itp a na gardło w ciąży, więc myślę i do karmienia tantum verde