Mate bo to i stymuluje i pozwala się mamie umalowacOk dzięki dziewczyny czyli tego nie kupię a macie jakiś Pomysl co kupić na święta jak mała skończy trzy miesiące? czy to już pora na jakieś stymulujące rozwój zabawki? jeśli tak to jakie?
reklama
Ponieważ nadszedł ten cudowny czas w roku, gdy wszyscy pytają, co kupić pod choinkę Twojemu kilkumiesięcznemu dziecku, przypominam:
Pierwsze urodziny dziecka oraz wszystkie poprzedzające je okazje to imprezy MATKI tego dziecka, więc nie kupujcie nic tej małej larwie - która i tak nie widzi różnicy między prezentem ze sklepu a opakowaniem po chipsach - tylko obsypujcie prezentami matkę, bo sobie ostatnim rokiem na to zasłużyła.
To tekst z Internetu... ja padlam
Pierwsze urodziny dziecka oraz wszystkie poprzedzające je okazje to imprezy MATKI tego dziecka, więc nie kupujcie nic tej małej larwie - która i tak nie widzi różnicy między prezentem ze sklepu a opakowaniem po chipsach - tylko obsypujcie prezentami matkę, bo sobie ostatnim rokiem na to zasłużyła.
To tekst z Internetu... ja padlam
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Mate bo to i stymuluje i pozwala się mamie umalowac
To Ty się malujesz?! wow podziwiam Zawsze mam ubaw, jak gdzieś wszyscy wychodzimy i dziecko gotowe, mąż i pies czekają a na mnie już nie ma czasu
Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinęTo Ty się malujesz?! wow podziwiam Zawsze mam ubaw, jak gdzieś wszyscy wychodzimy i dziecko gotowe, mąż i pies czekają a na mnie już nie ma czasu
RedHotChiliPepper28
Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinę
A myślałam, że to ja przy dziecku potrafię dużo zrobić, ale Ty bijesz moje łeb na szyję haha
misis188
My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
Pixie_Dixie
My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
Dobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]
Pixie_Dixie
Dziewczyny a co sądzicie o tych stoliczkach huśtawkach. Dla dzieci? Zastanawiam sie jak to na bioderka działa?
reklama
Pixie_Dixie