reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ponieważ nadszedł ten cudowny czas w roku, gdy wszyscy pytają, co kupić pod choinkę Twojemu kilkumiesięcznemu dziecku, przypominam:
Pierwsze urodziny dziecka oraz wszystkie poprzedzające je okazje to imprezy MATKI tego dziecka, więc nie kupujcie nic tej małej larwie - która i tak nie widzi różnicy między prezentem ze sklepu a opakowaniem po chipsach - tylko obsypujcie prezentami matkę, bo sobie ostatnim rokiem na to zasłużyła.
To tekst z Internetu... ja padlam

To Ty się malujesz?! :p wow podziwiam :szok: Zawsze mam ubaw, jak gdzieś wszyscy wychodzimy i dziecko gotowe, mąż i pies czekają a na mnie już nie ma czasu :-p
Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinę :)

Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinę :)

A myślałam, że to ja przy dziecku potrafię dużo zrobić, ale Ty bijesz moje łeb na szyję haha

My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał:( mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej

My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał:( mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej

Dobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]

reklama
IMG_3062.JPG

Załączniki

• IMG_3062.JPG
    IMG_3062.JPG
    95,8 KB · Wyświetleń: 531
Do góry