misis188
Fanka BB :)
Dokładnie a szczególnie w sytuacji kiedy on nie gorączkowalDobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie a szczególnie w sytuacji kiedy on nie gorączkowalDobrze,ze juz wszystko dobrze i ,ze czułaś ,ze cos jest nie tak. Instynkt matki najważniejszy [emoji6]
My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
To nic dobrego. Odradzam.
To nic dobrego. Odradzam.
Moja Ania dostała chodzik, włożyłam ja do niego może z dwa razy na parę minut i chodzik schowany ale skoczka kochana nie mamy i nikt za bardzo ze znajomych nie ma także nie pomogęOdradzasz ze względu na to ,ze wyglada jak chodzik czy moze znasz zdanie fizjo?
Ze wzgledu na to, ze znam zdanie fizjo i sa bardzo krytykowane jak chodziki. Powoduja wady postawy i ucza zlego stawiania stopek, bo dziecko staje na paluszkach.Odradzasz ze względu na to ,ze wyglada jak chodzik czy moze znasz zdanie fizjo?
Oj, bidulek. Dobrze że byłaś czujna i że Hubcio wraca do zdrowia.My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiał mam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej
To jest wirus na ktorego nie ma jeszcze szczepionki. Bardzi duzo niemowlakow go ma. Jest przenoszony m.in droga kropelkowa a objawiac sie moze infekcjsmi drog oddechowych, drog moczowych, biegunka, itp. Hubus miał wodniste kupki ktore potem staly sie zielone. Przypuszczsm ze to dziadostwo złapał w szpitaluOj, bidulek. Dobrze że byłaś czujna i że Hubcio wraca do zdrowia.
A co to adenowirus i skąd się bierze?
To jest wirus na ktorego nie ma jeszcze szczepionki. Bardzi duzo niemowlakow go ma. Jest przenoszony m.in droga kropelkowa a objawiac sie moze infekcjsmi drog oddechowych, drog moczowych, biegunka, itp. Hubus miał wodniste kupki ktore potem staly sie zielone. Przypuszczsm ze to dziadostwo złapał w szpitalu