reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi zeszłej nocy Jaś zaszalał i spał od 21.30 do 7:) za to moje cycki mało nie eksplodowały:baffled:. Dlatego dziś jak się wiercił o 5 to go wybudziłam. Wolę się nie wyspać niż potem kapustą okładać:-D.
Dziewczyny polećcie jakieś dobre nosidełko. Jaś też już prawie 5,5kg waży i noszenie go do odbicia to masakra dla mojego kręgosłupa.
A takie noszenie jak do odbicia to jedyna pozycja ktora Hubcio toleruje:(

reklama
To.sie ciesz ze Ci tak.spi. ja jestem ledwo zywa a dni tez bywaja ciężkie:/ z nosiselkami uwazaj. Lepiej zainwestuj w chustę bo czesto w nosidelku dziecko ma zla pozycje
Cieszę się, cieszę. A chusta odpada bo młody wcześniej wszystko by ulał co zjadł zanim bym go zawiązała. Musi być coś szybkiego i prostego w montażu i demontażu:)

Dziewczyny plis o złote rady. Hubcio spal do 1 w nocy potem kwekal, nie chcisl spac, plakal. Myslalam ze w dzien go na cycu uspie. No i spal 15 minut:( jestem wycienczona, maz tez

reklama
Do góry