reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mysle ze on bedzie uwielbial spacery jaj przesiadziemy sie na spacerowke. Co do spacerow to lekarz kazal sie wstrzymac ze spacerami przy wietrze i sloncu a u.nas teraz caly cza wiatr:( a zapalenie ma juz drugi raz.
W koncu sie udali i od pobad pol godziny spi ale cycka mam przy jego buzu bo byle szner go budzi. Dajcie mi nadzieje ze to sie unormuje.
Ja chyba wczoraj niepotrzebnie mu dalam mm i.to przez to taka jazda bo dalam zwyklego hippa a wczesniej mial tego na kolki przy czym u nas mm tyljo na spacerze jest a wczoraj chcialan zeby dluzeh spal w nocy. No to pospal...
U mnie spała tyle samo na mm co na moim mleku ( czasem zbierałam cała porcjie mojego a czasem dawalam 50%+ 50 % )
W dzień nie spała - Trzeba bylo nosić
Wieczorem płakała
W nocy bylo ok

U mnie spała tyle samo na mm co na moim mleku ( czasem zbierałam cała porcjie mojego a czasem dawalam 50%+ 50 % )
W dzień nie spała - Trzeba bylo nosić
Wieczorem płakała
W nocy bylo ok
Bo ja widzę poprawe od tego co było na początku ale ten probkem z,zasypianiem jest okropny:( myszce oczy sie same zamykaja a nie zasnie:( i do tego przerazliwy placz:(

Ja mysle ze on bedzie uwielbial spacery jaj przesiadziemy sie na spacerowke. Co do spacerow to lekarz kazal sie wstrzymac ze spacerami przy wietrze i sloncu a u.nas teraz caly cza wiatr:( a zapalenie ma juz drugi raz.
W koncu sie udali i od pobad pol godziny spi ale cycka mam przy jego buzu bo byle szner go budzi. Dajcie mi nadzieje ze to sie unormuje.
Ja chyba wczoraj niepotrzebnie mu dalam mm i.to przez to taka jazda bo dalam zwyklego hippa a wczesniej mial tego na kolki przy czym u nas mm tyljo na spacerze jest a wczoraj chcialan zeby dluzeh spal w nocy. No to pospal...
Mój w gondoli nie wytrzymywał nawet godziny. Spacerówka też nie jest zbawienna. Niestety przywykłam, że spacery u nas to tylko 40 min. [emoji30]

Dziewczyny plis o złote rady. Hubcio spal do 1 w nocy potem kwekal, nie chcisl spac, plakal. Myslalam ze w dzien go na cycu uspie. No i spal 15 minut:( jestem wycienczona, maz tez
To chyba uroki macierzyństwa u nas też jest źle jak nigdy malutki płacze bardzo bezradność pomieszana z lękiem,ale wszystko wynagradza obecność naszych babelkow

reklama
Do góry