reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie spacerujesz przez zapalenie spojówek ?
Rada .
Noś przytulaj i noś ....
Spaceruj
Ja mysle ze on bedzie uwielbial spacery jaj przesiadziemy sie na spacerowke. Co do spacerow to lekarz kazal sie wstrzymac ze spacerami przy wietrze i sloncu a u.nas teraz caly cza wiatr:( a zapalenie ma juz drugi raz.
W koncu sie udali i od pobad pol godziny spi ale cycka mam przy jego buzu bo byle szner go budzi. Dajcie mi nadzieje ze to sie unormuje.
Ja chyba wczoraj niepotrzebnie mu dalam mm i.to przez to taka jazda bo dalam zwyklego hippa a wczesniej mial tego na kolki przy czym u nas mm tyljo na spacerze jest a wczoraj chcialan zeby dluzeh spal w nocy. No to pospal...

A jemu po prostu brakuje jakiegoś impulsu do zasiecia. Bo co innego gdyby on sobie gaworzyl, leżał czy cos z tych rzeczy. On okropnie placze.

reklama
Do góry