reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To 3 tugodnie różnicy. Ile razy dziennie ściągasz?
Ja dawalam cycka przeważnie.
Teraz żeby zatrzymać będę się starać jak najmniej zobaczę ile piersi będą tego wymagały.Ja nie miałam dużo mleka także pewnie szybko się uda no zobaczymy
Narazie mam z tego powodu doła i jestem sama zła na siebie Ja?ta co była taka na luzie i do kp podchodzilam bez spiny naprawdę nie poznaje samej siebie

Od kilku dni mój synek strasznie płacze przez dzień można powiedzieć że non stop.
Czasami już człowiek z tej bezsilnosci czuje złość.No ale już sama nie wiem czy czasem tu nie chodzi tylko o brzuch.Dzis dałam mojego palca na dziąsła i tak mi je przygryzal i pomyślałam że może już ząbki dokuczaja.Więm że jest jeszcze dosyć wcześnie ale różnie bywa.I tu moje pytanie do mam starszych bąbelkow jakie pierwsze byt symptomy wychodzących ząbków?

Od kilku dni mój synek strasznie płacze przez dzień można powiedzieć że non stop.
Czasami już człowiek z tej bezsilnosci czuje złość.No ale już sama nie wiem czy czasem tu nie chodzi tylko o brzuch.Dzis dałam mojego palca na dziąsła i tak mi je przygryzal i pomyślałam że może już ząbki dokuczaja.Więm że jest jeszcze dosyć wcześnie ale różnie bywa.I tu moje pytanie do mam starszych bąbelkow jakie pierwsze byt symptomy wychodzących ząbków?
U nas temperatura 39, marudzenie i luźne kupki...

Powiem Ci ze w sasiedniej.wsi jest maluch ktory ma 2 miesiace i ida mu.zęby. rodzice.byli w szoku lekarz powiedzial ze czasen.sie tak zdarza.

reklama
Do góry