walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale klawiak!!!A dziękuję dzis Hubcio skończył 10 tygodni juz coraz lepiej się rozumiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale klawiak!!!A dziękuję dzis Hubcio skończył 10 tygodni juz coraz lepiej się rozumiemy
Pieknie! My na styk 62, gonimy WasNiektóre 80 sa na jeszcze na styk ale juz robie zakupy na 86 i z tych nowych to 86[emoji85][emoji85][emoji85]
Hihi co te bliźniaki tak z nomerowki wypadają? [emoji85] [emoji12] [emoji6] ostanio w Tesco z f&f kupilam im na 18m i co i dobre było [emoji23]Pieknie! My na styk 62, gonimy Was
Dziewczyny czy macie tak ze jak np karmicie prawa piersią to coś was w lewej koło pachy kłuje i odwrotnie? Jakby ktos igiełki wbijał...
Ja dawalam cycka przeważnie.To 3 tugodnie różnicy. Ile razy dziennie ściągasz?
U nas temperatura 39, marudzenie i luźne kupki...Od kilku dni mój synek strasznie płacze przez dzień można powiedzieć że non stop.
Czasami już człowiek z tej bezsilnosci czuje złość.No ale już sama nie wiem czy czasem tu nie chodzi tylko o brzuch.Dzis dałam mojego palca na dziąsła i tak mi je przygryzal i pomyślałam że może już ząbki dokuczaja.Więm że jest jeszcze dosyć wcześnie ale różnie bywa.I tu moje pytanie do mam starszych bąbelkow jakie pierwsze byt symptomy wychodzących ząbków?
Powiem Ci ze w sasiedniej.wsi jest maluch ktory ma 2 miesiace i ida mu.zęby. rodzice.byli w szoku lekarz powiedzial ze czasen.sie tak zdarza.Od kilku dni mój synek strasznie płacze przez dzień można powiedzieć że non stop.
Czasami już człowiek z tej bezsilnosci czuje złość.No ale już sama nie wiem czy czasem tu nie chodzi tylko o brzuch.Dzis dałam mojego palca na dziąsła i tak mi je przygryzal i pomyślałam że może już ząbki dokuczaja.Więm że jest jeszcze dosyć wcześnie ale różnie bywa.I tu moje pytanie do mam starszych bąbelkow jakie pierwsze byt symptomy wychodzących ząbków?
Mojej bratowej dwóch synów i oboje mieli 3 miesiące i zebyPowiem Ci ze w sasiedniej.wsi jest maluch ktory ma 2 miesiace i ida mu.zęby. rodzice.byli w szoku lekarz powiedzial ze czasen.sie tak zdarza.