Bratanica młodsza miesiąc od mojego syna też już zaczyna więc kurczę sama już nie wiemMojej bratowej dwóch synów i oboje mieli 3 miesiące i zeby
reklama
misis188
Fanka BB :)
I ja nie wiem czy to jest takie zle bo przy jednym ryku i kupki i zeby. Dla maluszka na pewno gorzej chyba ze ktos ma dziecko nieplaczace od poczatku ale szybciej to będzie mialo za soba. Z drugiej strony nie wyobrazam sobie karmienia jak sa zabkiMojej bratowej dwóch synów i oboje mieli 3 miesiące i zeby
jasani
Przygryzanie to jeszcze nie symptop zębów. Zobacz jak wyglądają dziąsła. Czy są rozpulchnione i czerwone? Moja od 1,5 miesiąca bierze wszystko do buzi i gryzie a zębów jak nie było tak nie ma.Od kilku dni mój synek strasznie płacze przez dzień można powiedzieć że non stop.
Czasami już człowiek z tej bezsilnosci czuje złość.No ale już sama nie wiem czy czasem tu nie chodzi tylko o brzuch.Dzis dałam mojego palca na dziąsła i tak mi je przygryzal i pomyślałam że może już ząbki dokuczaja.Więm że jest jeszcze dosyć wcześnie ale różnie bywa.I tu moje pytanie do mam starszych bąbelkow jakie pierwsze byt symptomy wychodzących ząbków?
Hej.Czesc,
rzadko sie tutaj udzielam ale staram sie czytac co u was. Caly czas jakos jestem bardziej aktywna na watku staraczek...
Bylam dzisiaj rano na usg. Bąbelek tak fikał, ze dalej nie wiemy czy chłopczyk czy dziewczynka, musimy czekac do połówkowych. Szyjka długa, wszystko jest ok, wiec nie ma przeciwwskazan do lekkiego sportu i do wspołżycia Przy okazji dowiedzialam sie, ze zapomniałam zrobic morfologie i badanie moczu, wiec mój lekarz wydrukował mi całą rozpiskę z dokładnymi datami na cały II trymestr, eh mummy brain ;-)
Zapisałam się tez na połówkowe - 15.11
Chce w sobote wybrac sie na basen - czy jest cos na co powinnam uwazac?
Miłego dnia dla wszystkich!
Unikaj ciepłej wody bo tam mogą być jakieś syfy. Po basenie dokładnie się umyj, a jakbyś czuła jakiś dyskomfort to aplikuj probiotyk.
Basen w ciąży jest super więc miłego pływania. Ja chodziłam do 35tc.
Ale on już duży. Ile waży?A dziękuję dzis Hubcio skończył 10 tygodni juz coraz lepiej się rozumiemy
chlopkers
Bylam dzis na SOR ginekologicznym. Trafilam na mloda mila pania doktor. Zrobila usg przezpochwowe i przezbrzuszne. Z ciaza wszystko dobrze. Szyjka 3.5 cm, wiec tez ok [emoji4] mowi zebym sobie nie robila wyrzutow z powodu tamtego spaceru, bo ruch w ciazy jest jak najbardziej wskazany, a jesli dochodzi do skracania szyjki, to zazwyczaj nie ma powodu. Mowi tez, ze mam jakby zagieta szyjke i trudno sie ja bada. I tak sobie mysle, ze byc moze dlatego doktor na poniedzialkowej wizycie badajac palcami wyczul tylko 2 cm.Mi tez zaczęła nagle szyjka się skracać. W 32tc było 2,5 cm w 33+5 1,6 cm a w 34+1 miałam rozwarcie na 0,5 cm natomiast w 34+6 urodziłam.
Tak czy inaczej ogromna ulga [emoji173]
misis188
Mysle ze gdzieś 5,5kg.Ale on już duży. Ile waży?
Wczoraj dalam mm ns noc z mysla ze pospie. No to pospalsm Hubcio od pierwszej marudzil i byli zeri snu
Mi zeszłej nocy Jaś zaszalał i spał od 21.30 do 7 za to moje cycki mało nie eksplodowały. Dlatego dziś jak się wiercił o 5 to go wybudziłam. Wolę się nie wyspać niż potem kapustą okładać.Mysle ze gdzieś 5,5kg.
Wczoraj dalam mm ns noc z mysla ze pospie. No to pospalsm Hubcio od pierwszej marudzil i byli zeri snu
Dziewczyny polećcie jakieś dobre nosidełko. Jaś też już prawie 5,5kg waży i noszenie go do odbicia to masakra dla mojego kręgosłupa.
misis188
To.sie ciesz ze Ci tak.spi. ja jestem ledwo zywa a dni tez bywaja ciężkie:/ z nosiselkami uwazaj. Lepiej zainwestuj w chustę bo czesto w nosidelku dziecko ma zla pozycjeMi zeszłej nocy Jaś zaszalał i spał od 21.30 do 7 za to moje cycki mało nie eksplodowały. Dlatego dziś jak się wiercił o 5 to go wybudziłam. Wolę się nie wyspać niż potem kapustą okładać.
Dziewczyny polećcie jakieś dobre nosidełko. Jaś też już prawie 5,5kg waży i noszenie go do odbicia to masakra dla mojego kręgosłupa.
reklama
misis188
To.sie ciesz ze Ci tak.spi. ja jestem ledwo zywa a dni tez bywaja ciężkie:/ z nosiselkami uwazaj. Lepiej zainwestuj w chustę bo czesto w nosidelku dziecko ma zla pozycjeMi zeszłej nocy Jaś zaszalał i spał od 21.30 do 7 za to moje cycki mało nie eksplodowały. Dlatego dziś jak się wiercił o 5 to go wybudziłam. Wolę się nie wyspać niż potem kapustą okładać.