ilmenau
Fanka BB :)
Mnie lekarka polecała TYLKO jogę dla ciężarnych oraz spacery, o reszcie zapomnieć :-)
To poszukam jakich zajęć z jogi dziękuję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie lekarka polecała TYLKO jogę dla ciężarnych oraz spacery, o reszcie zapomnieć :-)
No tak też myślałam. To na relacjach czasami go powinnaś wiedzieć [emoji4]Mam babed88 jestem w niebieskiej bluzce
Joooooj boski jest! [emoji847][emoji847][emoji847]A dziękuję dzis Hubcio skończył 10 tygodni juz coraz lepiej się rozumiemy
Ja korzystalam z medytacji/leczeniu dzwiekiem, bardzo przyjemne doswiadczenie aczkolwiek jesli masz zgagi czy boli cie kregoslup to troche ciezko sie usadowic i skupic. Ale ogolnie polecamDziekuje wam dziewczyny za pomoc, szczerze mowiac nawet o tym nie pomyslalam, ze cos moze zaszkodzic Bąbelkowi, bardziej chcialam troche poruszac sie. Ja mam siedzacy tryb pracy, jedyny moj ruch to spacer w drodze do pracy ale to 15-20 minut w jedna strone. A jak teraz wieje i pada to i tak jade autobusem lub tramwajem...
A czy korzystalyscie z jogi dla ciezarnych?
Mam tak. Czasem jak długo śpi to obie kujaDziewczyny czy macie tak ze jak np karmicie prawa piersią to coś was w lewej koło pachy kłuje i odwrotnie? Jakby ktos igiełki wbijał...
Jaki nosicie rozmiar??:-)Oj tak [emoji3] [emoji23] ja uwielbiam coccodrillo [emoji106] [emoji87]
To 3 tugodnie różnicy. Ile razy dziennie ściągasz?Dokładnie 3 m i 3 tygodnie
Niektóre 80 sa na jeszcze na styk ale juz robie zakupy na 86 i z tych nowych to 86[emoji85][emoji85][emoji85]Jaki nosicie rozmiar??:-)
Ale zadowolony przystojniak :-) super!Zobacz załącznik 910987,
Kajetan, 3415, 58cm, godzina 19,50, 10pkt