Cassiah
Fanka BB :)
Gratulacje, przesłodki! [emoji847]Zobacz załącznik 910987,
Kajetan, 3415, 58cm, godzina 19,50, 10pkt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, przesłodki! [emoji847]Zobacz załącznik 910987,
Wow ale szybko. Powodzenia i trzymam kciukiDokładnie 3 m i 3 tygodnie
A pokazesz zdjęcie synka? Tosz to juz duzy chlop u nas tez dzis mija 10 tygodni a przeciez wczoraj mialam cc7,5 miesiąca. Kiedy to minęło to ja nie wiem. [emoji86]
Cudowności❤Zobacz załącznik 910987,
Super ze u Cb wszystko ok U mnie malutka tez nie dala zobaczyc nic takze o plci dopiero w 18tyg sie dowiedzialam Ale nie zaluje bo chociaz mam pewnosc a nie tam jakies "na 70proc to a na 30proc tamto" Ja tez pytalam o basen ale lekarka mi srogo zabronila. Niestety chlor nie jest korzystny w ciazy a jesli jest go za malo to tez nie dobrze bo najlatwiej tam bakterie zlapac.Czesc,
rzadko sie tutaj udzielam ale staram sie czytac co u was. Caly czas jakos jestem bardziej aktywna na watku staraczek...
Bylam dzisiaj rano na usg. Bąbelek tak fikał, ze dalej nie wiemy czy chłopczyk czy dziewczynka, musimy czekac do połówkowych. Szyjka długa, wszystko jest ok, wiec nie ma przeciwwskazan do lekkiego sportu i do wspołżycia Przy okazji dowiedzialam sie, ze zapomniałam zrobic morfologie i badanie moczu, wiec mój lekarz wydrukował mi całą rozpiskę z dokładnymi datami na cały II trymestr, eh mummy brain ;-)
Zapisałam się tez na połówkowe - 15.11
Chce w sobote wybrac sie na basen - czy jest cos na co powinnam uwazac?
Miłego dnia dla wszystkich!
Gratuluje [emoji847]Kajtek już z nami od 19.50, foty wrzucę jutro
Cześć jak sie miewasz mamuska ktory to juz tydzień i co tam nosisz pod serduchrm??Gratulacje, przesłodki! [emoji847]
Cudny [emoji7] [emoji173]Zobacz załącznik 910987,
Czesc mamuska U mnie juz 21+2 Nosze córeczke Ktora jest chyba bardzo zywiolowa bo kopie mnie kilka razy dziennie i to czasem dosc mocno Dzis bylam u gina i wszystko z nia w jak najlepszym porzadku ale niestety lozysko wciaz mam nisko i jest coraz wieksza szansa ze zostanie przodujace do porodu Jesli za miesiac dalej tak bedzie to juz na bank... No zobaczymy, tylko siedziec i czekac. A jak tam was dwoje? [emoji847]Cześć jak sie miewasz mamuska ktory to juz tydzień i co tam nosisz pod serduchrm??
To super, niech dzidzia dalej pięknie i zdrowo rośnie :-) ja też przeszłam tu późno, bo chyba na miesiąc, max dwa przed porodem a co do basenu to także miałam zakaz żeby nie złapać ewentualnie czegoś, a na szczęście infekcje trzymały się ode mnie z daleka :-)
Ja bym basen sobie darowała z uwagi na bakterie
Ja właśnie na połówkowy się dowiedziałam kogo noszę pod serduszkiem [emoji173]
Na basenie nie byłam, więc nie pomogę. Chciałam ale się infekcji bałam. [emoji12]
Super ze u Cb wszystko ok U mnie malutka tez nie dala zobaczyc nic takze o plci dopiero w 18tyg sie dowiedzialam Ale nie zaluje bo chociaz mam pewnosc a nie tam jakies "na 70proc to a na 30proc tamto" Ja tez pytalam o basen ale lekarka mi srogo zabronila. Niestety chlor nie jest korzystny w ciazy a jesli jest go za malo to tez nie dobrze bo najlatwiej tam bakterie zlapac.