reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
7,5 miesiąca. Kiedy to minęło to ja nie wiem. [emoji86]
A pokazesz zdjęcie synka? Tosz to juz duzy chlop:) u nas tez dzis mija 10 tygodni a przeciez wczoraj mialam cc:)
Powien Wam ze chyba mamy maly sukces. Od 3 dni Hubcio spi przez dzień. Zasypia na cycu ok 11-na naszym łóżku go karmie i nie odkladam bo budzi sie ci jakiś czas, w tedy pach cyc do buzi i spi. I tak ponad 3 godzinki:) boje sie tylko bo kiedys tolerowal cumla teraz już nienie i czasen ciumka mojego cyca ale bede musiala nad nim popracować:)
Dzis zrobię eksperynent bo maz jutro ma wolne i moge pozwolic sobie zeby plakal w nocy ze dam przed soanien butle mm tylko nie wiem jeszcze czy przed kąpielą czy po i zobacze jak bedzie spal w nocy i bede gi chciała odkladac gdy nie bedzie jeszcze spal. Taki mam plan a zobaczymy co z tego wyjdzie bo wczesniej mi duzo ładniej spal w nocy choc myślę ze nir moge narzekac z tym ze nocne karmienie trwa ok godziny zanim go dam do łóżeczka i potem mi jest cholernie ciężko zasnac.
A wogole mamy drugi raz zapalenie spojowki, kropelki z antybiotykirm i skierowanie do okulisty:(

Czesc,
rzadko sie tutaj udzielam ale staram sie czytac co u was. Caly czas jakos jestem bardziej aktywna na watku staraczek...
Bylam dzisiaj rano na usg. Bąbelek tak fikał, ze dalej nie wiemy czy chłopczyk czy dziewczynka, musimy czekac do połówkowych. Szyjka długa, wszystko jest ok, wiec nie ma przeciwwskazan do lekkiego sportu i do wspołżycia Przy okazji dowiedzialam sie, ze zapomniałam zrobic morfologie i badanie moczu, wiec mój lekarz wydrukował mi całą rozpiskę z dokładnymi datami na cały II trymestr, eh mummy brain ;-)
Zapisałam się tez na połówkowe - 15.11

Chce w sobote wybrac sie na basen - czy jest cos na co powinnam uwazac?
Miłego dnia dla wszystkich! :)
Super ze u Cb wszystko ok :) U mnie malutka tez nie dala zobaczyc nic takze o plci dopiero w 18tyg sie dowiedzialam :) Ale nie zaluje bo chociaz mam pewnosc a nie tam jakies "na 70proc to a na 30proc tamto" ;) Ja tez pytalam o basen ale lekarka mi srogo zabronila. Niestety chlor nie jest korzystny w ciazy a jesli jest go za malo to tez nie dobrze bo najlatwiej tam bakterie zlapac.

Cześć:) jak sie miewasz mamuska:) ktory to juz tydzień i co tam nosisz pod serduchrm??
Czesc mamuska :) U mnie juz 21+2 :) Nosze córeczke :) Ktora jest chyba bardzo zywiolowa bo kopie mnie kilka razy dziennie i to czasem dosc mocno :) Dzis bylam u gina i wszystko z nia w jak najlepszym porzadku ale niestety lozysko wciaz mam nisko i jest coraz wieksza szansa ze zostanie przodujace do porodu :( Jesli za miesiac dalej tak bedzie to juz na bank... No zobaczymy, tylko siedziec i czekac. A jak tam was dwoje? [emoji847]

reklama
To super, niech dzidzia dalej pięknie i zdrowo rośnie :-) ja też przeszłam tu późno, bo chyba na miesiąc, max dwa przed porodem :p a co do basenu to także miałam zakaz żeby nie złapać ewentualnie czegoś, a na szczęście infekcje trzymały się ode mnie z daleka :-)

Ja bym basen sobie darowała z uwagi na bakterie

Ja właśnie na połówkowy się dowiedziałam kogo noszę pod serduszkiem [emoji173]

Na basenie nie byłam, więc nie pomogę. Chciałam ale się infekcji bałam. [emoji12]

Super ze u Cb wszystko ok :) U mnie malutka tez nie dala zobaczyc nic takze o plci dopiero w 18tyg sie dowiedzialam :) Ale nie zaluje bo chociaz mam pewnosc a nie tam jakies "na 70proc to a na 30proc tamto" ;) Ja tez pytalam o basen ale lekarka mi srogo zabronila. Niestety chlor nie jest korzystny w ciazy a jesli jest go za malo to tez nie dobrze bo najlatwiej tam bakterie zlapac.

Dziekuje wam dziewczyny za pomoc, szczerze mowiac nawet o tym nie pomyslalam, ze cos moze zaszkodzic Bąbelkowi, bardziej chcialam troche poruszac sie. Ja mam siedzacy tryb pracy, jedyny moj ruch to spacer w drodze do pracy ale to 15-20 minut w jedna strone. A jak teraz wieje i pada to i tak jade autobusem lub tramwajem...
A czy korzystalyscie z jogi dla ciezarnych?

Do góry