Vinszka
Fanka BB :)
A Ty masz insta? Czasami chwalę się na relacjach [emoji4]A pokazesz zdjęcie synka? Tosz to juz duzy chlop u nas tez dzis mija 10 tygodni a przeciez wczoraj mialam cc
Powien Wam ze chyba mamy maly sukces. Od 3 dni Hubcio spi przez dzień. Zasypia na cycu ok 11-na naszym łóżku go karmie i nie odkladam bo budzi sie ci jakiś czas, w tedy pach cyc do buzi i spi. I tak ponad 3 godzinki boje sie tylko bo kiedys tolerowal cumla teraz już nienie i czasen ciumka mojego cyca ale bede musiala nad nim popracować
Dzis zrobię eksperynent bo maz jutro ma wolne i moge pozwolic sobie zeby plakal w nocy ze dam przed soanien butle mm tylko nie wiem jeszcze czy przed kąpielą czy po i zobacze jak bedzie spal w nocy i bede gi chciała odkladac gdy nie bedzie jeszcze spal. Taki mam plan a zobaczymy co z tego wyjdzie bo wczesniej mi duzo ładniej spal w nocy choc myślę ze nir moge narzekac z tym ze nocne karmienie trwa ok godziny zanim go dam do łóżeczka i potem mi jest cholernie ciężko zasnac.
A wogole mamy drugi raz zapalenie spojowki, kropelki z antybiotykirm i skierowanie do okulisty
Tak na ogólnym forum to ja zdjęć nie wstawiam.