misis188
Fanka BB :)
Super❤ a oprócz tego że nie może spać to jak sie czujesz? Kupujesz powoli rzeczy dla maluszka?missis a my wygladamy teraz tak Zobacz załącznik 904002
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super❤ a oprócz tego że nie może spać to jak sie czujesz? Kupujesz powoli rzeczy dla maluszka?missis a my wygladamy teraz tak Zobacz załącznik 904002
Oprocz bezzsennosci i rwy kulszowej ktora ciiicho ale chyba w koncu mnie opuszcza jest ok choc troche zaczyna mi dokuczac puchniecie rak i nog ale da sie przezyc [emoji6][emoji6]Super[emoji173] a oprócz tego że nie może spać to jak sie czujesz? Kupujesz powoli rzeczy dla maluszka?
Mojej szwagierki kumpela teraz urodzila. Az do porodu mial byc syn, urodziła córkę-wszyscy sa w mega szoku szczegolnie przy dzisiejszej jakosci sprzetu. Nogi i ręce to nie fajne jest ale pociesze Cue ze po porodzie przechodzi ja gdzies tydzien po porodzie juz mialam normalne nogiOprocz bezzsennosci i rwy kulszowej ktora ciiicho ale chyba w koncu mnie opuszcza jest ok choc troche zaczyna mi dokuczac puchniecie rak i nog ale da sie przezyc [emoji6][emoji6]
A rzeczy dla malej mam juz calkiem sporo ja zaczelam zakupy 2 tyg po prenatalnych kiedy moj lekarz potwierdzil ze bedzie corka [emoji7]
Przyznam się że poza tym niewiele robię. Obiad gotuje mać 3 razy w tygodniu, nie sprzątam Laktator to mój cień. Mam wrażenie że cały czas ściągam... nie wiem skąd bierze się mleko. Serio. Mam tak mały biust że nigdy byś się nie spodziewała że karmię dwójkę dzieci
Kochana ja nie wiem jak Ty to ogarniasz i jeszcze masz czas obiad gotować. My mieszkamy z rodzicami wiec jak coś chce zrobic to musze kogos zawolac zeby posiedzial z Hubciem. Jesli uda sie ze spi w dzień to.sukces-nir mówię o snie na spacerze tylko w domu. Ale jesli uda sie mu zasnąć to na rogowce wiec nie moge go zostawic samego a jeslijak sprobowalabym go odłożyć do łóżka to od razu oczy otwarte wiec juz nie probuje.
A wogole jutro mamy szczepienie i mam stresa. Gdzie oni daja ta szczepionke bo wy juz jestescie pewmo po. W stopke?
Kochane czy w ciazy mozna serek mascarpone jesc bo mam ochote na makaron z kurkami
Aaa czyli jak z plesniowym musze poszukac i posprawdzacJeżeli jest z mleka pasteryzowanego to tak [emoji6]
O kurcze mo wez nie strasz lekarz sie zapiera ze z warg srompwych juz fujarka nie urosnie i niech tak bedzieMojej szwagierki kumpela teraz urodzila. Az do porodu mial byc syn, urodziła córkę-wszyscy sa w mega szoku szczegolnie przy dzisiejszej jakosci sprzetu. Nogi i ręce to nie fajne jest ale pociesze Cue ze po porodzie przechodzi ja gdzies tydzien po porodzie juz mialam normalne nogi
Pewno szczegolnie ze go będziesz jeszcze obrobce termicznej poddawaćKochane czy w ciazy mozna serek mascarpone jesc bo mam ochote na makaron z kurkami