reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nie Boję się on ładnie przybiera na wadze Dziś mija mu miesiąc i jak go ważyliśmy to prawie 900 gram przybrał A tą pierwszą drzemkę ma taką długą I jest ona od 4 do 7 godzin Max a tak to potem budzi się co godzinę lub dwie z tym że jak on przez dzień śpi tylko 3-4 godziny gdzieś to musi się odespać

No wlasnie u mnie w nocy pierwsze spanie jest bardzo mocne i sa problemy z wubudzeniem wiec Malemu chyba nie chce sie wtedy jesc. W drugiej czesci nocy sam sie budzi jak jest glodny...

Jejku ja to mam do tej pory dobrze mały ma 2 I pół miesiąca i od 2 miesięcy przesypia całe noce A wcześniej budził się raz tylko na jedzenie.Znajoma doradzala żeby wybudzac na jedzenie w nocy ale inni mówili że jak ładnie przybiera to po co.Nawet po 10 godzinach bez jedzenia z rana wita mnie pierwsze uśmiechem od ucha do ucha.Mam nadzieję że długo tak będzie bo co noc przespana to w dzień więcej siły na wszystko!

O jaaaa - już myslałam, że jestem sama. Mój synek to samo. Śpi od 20 do 6 rano :) i w dzień tez jeszcze sporo śpi :)

Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja :wink: 3kg i 51 cm ;) straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. :mad::( Urodziłam o 7.46.
Jejku ale jest piekna :) gratuluję❤❤❤❤ wracaj do zdrowia :)

To jak go nakarmie i idziemy na spacer a nie wziwlabym butli to musialabym swiecic na wsi cyckami:laugh2:
Wogole zazdrosze wszystkin wam ktore mieszkacie w miastach albo w jakichs fajnych miejscach gdzie macie miejsce na spacery. U nas jest tylko jedna droga gdzie mozna spokojnie wyjsc i juz mnie nudzi to lazenie miedzy chalpami. Zamowilam lusterko do auta zeby ogladac Hubcia i zaczne jeździć do miasta na spacery
To ja zazdroszczę świeżego powietrza takie spacery najzdrowsze.

reklama
Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja :wink: 3kg i 51 cm ;) straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. :mad::( Urodziłam o 7.46.
Gratulacje prześliczna niunia dużo dużo zdrówka dla was.

Do góry