chlopkers
Fanka BB :)
Jaki slodki [emoji173]Że niby ja tak strasznie placze??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodki [emoji173]Że niby ja tak strasznie placze??
Ja mysle o zrobieniu takiej fotki jaka kiedys ktos wstawial na staraczkach chyba. Z niemowleciem otoczonym strzykawkami, ktore mama musiala przyjac w trakcie procedury, zeby moc zajsc w ciaze i donosic. Ale smiejemy sie z M, ze ta fotka bedzie nie z sentymentu, lecz w celach wychowawczych, gdy syn juz dorosnie z cudownego okresu dziecinstwa, jak bedzie pyskowal rodzicom, to sie rzuci gowniarzowi fotke, tak ku refleksji ile stara matka musiala kiedys przejsc, zeby on mogl chodzic po tym swiecie [emoji6]Ja powiem i to z duma. Walczylam o moja corke bardzo, ta walka kosztowala nie tylko sporo kasy, ale przede wszytskim wielw lez i wyrzeczen. Niech wie [emoji4]
Ja jak zawsze Hipp. Podobno najlepszy skad na rynku.@nieagatka @Ewunka dzięki wypiła bez problemu 150 ml. Miałam próbkę bebiko. Polecacie jakieś mleko?
Jak znam dzieci to padnie odpowiedz "ja się sam na świat nie pchalem" [emoji23]Ja mysle o zrobieniu takiej fotki jaka kiedys ktos wstawial na staraczkach chyba. Z niemowleciem otoczonym strzykawkami, ktore mama musiala przyjac w trakcie procedury, zeby moc zajsc w ciaze i donosic. Ale smiejemy sie z M, ze ta fotka bedzie nie z sentymentu, lecz w celach wychowawczych, gdy syn juz dorosnie z cudownego okresu dziecinstwa, jak bedzie pyskowal rodzicom, to sie rzuci gowniarzowi fotke, tak ku refleksji ile stara matka musiala kiedys przejsc, zeby on mogl chodzic po tym swiecie [emoji6]
A to nie to samo co combotic? Bo combotic jest podobno na latwe trawienie, ja przeszlam na nie przy problemach z kupa i faktycznie bylo lepiej.Baby a uzywalyscie ktoras mleka hipp comfort? Bo kurcze zaczelismy czytac opinie i sa różne:/
No właśnie nie. Wczesniej mialam ten combiotic tylko ja praktycznie gi przez 2 moze 3 dni tylko podawalam i potem saszetki z niegi kupiliśmy bo tamten trzeba bylo wywalic i dzus maz ten drugi kupil a potem.z glupa zaczął opinie czytac i sa rozne-albo ze" zycie uratowaly" albo znaczne pogorszenie stanu dziecka, zaparcia, wieksze kolkiA to nie to samo co combotic? Bo combotic jest podobno na latwe trawienie, ja przeszlam na nie przy problemach z kupa i faktycznie bylo lepiej.
Tak i bylo rewelacyjneBaby a uzywalyscie ktoras mleka hipp comfort? Bo kurcze zaczelismy czytac opinie i sa różne:/
Ja mialam ponizej 0.01Hej dziewczynki, piszę tutaj do was bo może któraś miała podobną sytuację. Odebrałam swoje Wyniki krwi i mam TSH 0.022 przy normie 0.350 - 4.940. Nigdy nie miałam problemów z tarczyca. Czy któraś z Was miała poniżej normy na początku ciąży?