pisces
Fanka BB :)
Miałaś jakieś zalecenia?Ja mialam ponizej 0.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś jakieś zalecenia?Ja mialam ponizej 0.01
A tylko je stosowalas czy nim tylko dokarmialasTak i bylo rewelacyjne
My mieliśmy na zaparcia i kolki...Wielka ściema takie moje zdanie...Teraz mamy bebilon pepti na receptęBaby a uzywalyscie ktoras mleka hipp comfort? Bo kurcze zaczelismy czytac opinie i sa różne:/
No wlasnie nie. Przed ciaza mmoalam ok 0.24 i tak spadloMiałaś jakieś zalecenia?
Ja tylko 3miesiace kp+mm a pozniej tylko mm bo juz nie mialam swojego. Kolek nie mielismy ale mala miala wzdecia i to bardzo pomogloA tylko je stosowalas czy nim tylko dokarmialas
To w sumie to nic strasznego na to wychodziNo wlasnie nie. Przed ciaza mmoalam ok 0.24 i tak spadlo
Moja piła nan 1 teraz pije nutramigen na recepte@nieagatka @Ewunka dzięki wypiła bez problemu 150 ml. Miałam próbkę bebiko. Polecacie jakieś mleko?
To Hubek by kiepsko przybieral tez bo jesli faktycznie wazy 4500 to 650 gram w prawie miesiac przybral. Tylko czemu mi tydzien temu powiedzieli ze ladnie. No nic. Zobaczymy ile dzis ma
Ależ oczywiscie@Ewunka a mogłabym Cię prosić o opis dobowy jedzenia u Was jak wygląda?
No właśnie nie. Wczesniej mialam ten combiotic tylko ja praktycznie gi przez 2 moze 3 dni tylko podawalam i potem saszetki z niegi kupiliśmy bo tamten trzeba bylo wywalic i dzus maz ten drugi kupil a potem.z glupa zaczął opinie czytac i sa rozne-albo ze" zycie uratowaly" albo znaczne pogorszenie stanu dziecka, zaparcia, wieksze kolki