Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny, a brałyście do szpitala smoczek? I butelkę, gdyby kp nie szło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Nastaw sie, ze pojdzie. Na poczatku dziecku sama siara wystarczy.Dziewczyny, a brałyście do szpitala smoczek? I butelkę, gdyby kp nie szło?
Haha to mi teraz podwyższyłaś samoocenę dziękuję:-))Własnie gdyby to bylo jakies prywatne forum to zadna raczej by sie z nas z,twarza nie kryla. Ty kochana wyglądasz jak ich siostra a nie mama
No to już tuż tuż cudownie!Ja dzis bylan na ktg i wizycie. Zapis ktg jest prawidłowy. Zaczynaja pojawiac sie skurcze choc ja ich nie czuje. Szyjka sie skraca. Powinnam jeszcze tydzien wytrzymac ale nie wiadomo. Niestety nie pokazal mi maluszka bylam bardzo ciekawa ile wazy jak 3 tygodnie temu 2905. No ale to.wizyta na nfz wiec sie nie spieralam.
Nie .Na początku siara wystarczy nastaw sie ze pójdzie. Jak masz weź laktator ( tą diabelską maszyne ) u mnie w szpitalu dawali nie wiem jak u Ciebie .Dziewczyny, a brałyście do szpitala smoczek? I butelkę, gdyby kp nie szło?
Smoczek miałam i mi się przydałDziewczyny, a brałyście do szpitala smoczek? I butelkę, gdyby kp nie szło?
No właśnie nie bo to 100 czy 120 jest z obu piersi z jednej 7 min z drugiej siedem czyli w 14 minut
U nas tez bylo dawstwo i męża pierwsza reakcja o dawstwie po wyjsciu z gabinetu byla taka albo genetycznie nasze albo wcale [emoji20] tylko ze on myslal ze to tylko nas to dotknelo i jak zaczął czytac ile osob taka decyzje podejmuje na momencie zmienil zdanie nawet nie trzeba bylo mu nic uświadamiać. Teraz jesteśmy szczęśliwymi rodzicami 4,5m Amelki a mąż swiata poza nia nie widzi [emoji7] i mowi ze jacy fajni ludzie dali nam zarodki[emoji173] . Bedziecie cudownymi rodzicami jak kazdy kto tu sie stara bo to upragnione marzenie ktore sie spelnilo. Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiązanie [emoji256] [emoji110] [emoji8]Zobacz załącznik 885942
Witam rowniez [emoji4]Witaj
Super gratulacje [emoji7][emoji847]Super. Witaj wśród trojpaków:-)
Z tym że my od 14 dni już rozpakowane:-)