reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To strasznie mało. Czy to wynika z faktu, że jest wcześniakiem? Zosia jest miesiąc starsza od Bianki a moja zjada zazwyczaj 120 ml. Czasami jeszcze dorabiam i potrafi zjeśc 180 ml. Teraz zastanawiam się czy to nie za dużo bo robi sie z niej pulpet.
Moja ma pięć miesięcy i jeszcze jej się nie zdążyło zjeść 180 :)

Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]
20180810_000732.jpg

Załączniki

• 20180810_000732.jpg
    20180810_000732.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 442
Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Ale ślicznotka[emoji173][emoji173][emoji173] piękna. Raz jeszcze gratuluję Mamusiu. Nie martw się naswietlaniem, niestety dużo dzieciaczków musi przez to przejść,ale już niedługo bedziecie w domku i to będzie dopiero bajka!

reklama
Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681

Dobrze, że się odezwałaś... Dużo dzieci jest naświetlanych wiec naprawde sie nie przejmuj. Lenka jest sliczna :). A Ty na pewno juz jestes dla Niej najlepsza Mamą.

Do góry