reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi na szczęście wychodzą. Teraz mam w zapasie ponad 200 ml. Muszę mieć zapasy bo Zosia często zostaje z tata a ja wtedy na jakieś zakupy, lub ja zostaje w domu a oni ida na spacer.a jak mam swój pokarm to po co dawać mm.
No wiadomo swój pokarm jest najlepszy. Ja chyba po prostu nie jestem mleczna. Żadne power pumping i częstsze odciagnanie nie pomogło tylko wykańcza mój organizm [emoji53]

reklama
@Oczekiwanie2017 a jak się u Ciebie sprawy maja? Zaczyna sie cos? Ile w ogóle maly wazy?

@zylwia a gdzie zdjęcie Lenki? Przeciez ciotki chca zobaczyc szkraba❤

U mnie sprawy bez zmian :(. Jutro juz na szczescie ide do szpitala, narazie skurczy nie czuje, ale podobno wygladam juz "inaczej" tzn.usta i twarz lekko podpuchniete, brzuch nisko.
Tydzien temu Maly wazyl ponad 3600 wiec wcale nie taki "mały" (oczywiscie mam swiadomosc błedu pomiaru). U Ciebie skoro 3 tygodnie temu bylo ok.2900 to tez cos koło tego teraz powinien miec.

Jak córcię to zajmuje to pewnie [emoji4] Moja na szczęście spokojnie leży w gondoli jak jest syta i sucha oczywiście także zabawki mam tylko w łóżeczku w domu. A może oo prostu gorąco jej było czy często tak się zachowuje na spacerze?
No właśnie nie często. Owszem, czasami jest tak, że po 10-15 minutach zaczyna coś się krzywić, ale wystarczy, że wezmę ją na chwilkę na ręce i z powrotem do gondoli i jest ok. Ale dzisiaj nic nie pomagało. Rano było nawet trochę chłodno, więc to chyba nie upał.

Dziewczyny chyba większość dzieci przechodzi taki etap że nie chce w wózku jeździć. Pomaga przeważnie przejście do spacerówki

U mnie sprawy bez zmian :(. Jutro juz na szczescie ide do szpitala, narazie skurczy nie czuje, ale podobno wygladam juz "inaczej" tzn.usta i twarz lekko podpuchniete, brzuch nisko.
Tydzien temu Maly wazyl ponad 3600 wiec wcale nie taki "mały" (oczywiscie mam swiadomosc błedu pomiaru). U Ciebie skoro 3 tygodnie temu bylo ok.2900 to tez cos koło tego teraz powinien miec.
Moja polozna mowi ze obrzeki jak sie pojawiaja na twarzy tzn ze w ciagu tygodnia bedzie porod :)

reklama
Do góry