reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ogromne gratulacje! Dzielna mamuśka.

reklama
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??
Mój nie miał, ale czytałam że dopiero po skończonym pierwszym miesiącu można.

Jak ogólnie się czujesz z dwoma brzdacami?
Fajnie, że masz karmienie co 3h u nas było 40 min co 30 minut. [emoji23] [emoji33] A nawet i częściej i dłużej.

Podziwiam mamy co ściągają i dają z butli. Ja czuję że bym spasowała.

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)
Ojej jaka młodziutka jesteś. [emoji4] Wielkie gratulacje.
Powiedz mi Ty miałaś podane dwa zarodki, czy się podzieliło?

Ojej jaka młodziutka jesteś. [emoji4] Wielkie gratulacje.
Powiedz mi Ty miałaś podane dwa zarodki, czy się podzieliło?
Tak miałam podane dwa zarodki z początku ciągle pokazywał się jeden zarodek a w 6 TC niespodzianka pokazał się drugi [emoji4] no moze i młoda ale bardzo chcieliśmy dzieci nasze marzenie. mój mąż ma 28 w tym roku i niestety okazało się że jest bezpłodny a ja miałam problemy po usunięciu torbiela ale się udało po ciężkich chwilach. Mam nadzieję że nie będziecie na mnie źle patrzeć przez pryzmat wieku

Tak miałam podane dwa zarodki z początku ciągle pokazywał się jeden zarodek a w 6 TC niespodzianka pokazał się drugi [emoji4] no moze i młoda ale bardzo chcieliśmy dzieci nasze marzenie. mój mąż ma 28 w tym roku i niestety okazało się że jest bezpłodny a ja miałam problemy po usunięciu torbiela ale się udało po ciężkich chwilach. Mam nadzieję że nie będziecie na mnie źle patrzeć przez pryzmat wieku
Bedziemy bardzo źle na Ciebie patrzec:laugh2::laugh2::laugh2:
Oszalalas kobito:rofl2:
Tylko my to już takie troche babcie w porównaniu z Toba:laugh2::laugh2::laugh2:

O faktycznie niespodzianka. Kurcze, nie wiem jak ich ptzegadalas z tymi dwoma zarodkami, bo ja jestem od Ciebie starsza, ale mnie za Chiny nie chcieli podać dwóch, bom za młoda [emoji23]
Czemu krzywo? Z każdej naszej upragnionej ciąży się cieszę!

Witaj [emoji4] Ja jak bym wiedziala o swoich problemach w wieku 22 lat nie zastanawialabym sie. Bedziesz zawsze mloda, mloda mama, mloda babcia i prababcia[emoji3] mnie chyba nie bedzie dane byc prababcia[emoji31]

reklama
Witaj u nas i wielkie gratulacje z powodu bliźniaków:)

Do góry