reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)
Witaj

reklama
@walczaca o szczescie czemu pytasz od kiedy karuzela ? Dla mnie nie ma daty poczatkowej .... włacz kiedy chcesz .
Taki mały berbec raczej srednio zainteresowany bedzie ale moze Ciebie uspokoi .Marcelina miała lampeczke z projektorem chicho @adunnnia90 mnie namowiła :laugh2: i szumisia bardzo lubiła do tej pory go lubi :) A karuzene mamy w łozeczku gdzie spi po obiedzie - srednio ja interesuje .

A proponowała Ci polozna, żebyś raz dziennie ściągała pokarm z jednej piersi 40 min? Jak masz na 2 piersi to z obu 40 min? To jest power pumping: 20 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka.
I to może zwiększyć ilość mojego mleka?? Spróbuje.
Wcześniej ściagałam 7 5 3, a teraz mam dwa laktatory więc ściągam po 15-20 m8nut tak poprostu bez żadnych przerw

Mój nie miał, ale czytałam że dopiero po skończonym pierwszym miesiącu można.

Jak ogólnie się czujesz z dwoma brzdacami?
Fajnie, że masz karmienie co 3h u nas było 40 min co 30 minut. [emoji23] [emoji33] A nawet i częściej i dłużej.

Podziwiam mamy co ściągają i dają z butli. Ja czuję że bym spasowała.
Dziewczyny sa cudne :-) fajnie nam razem. Trochę mnie właśnie to ściąganie pokarm dobija :-/ no ale walczę:-D

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)
Super. Witaj wśród trojpaków:-)
Z tym że my od 14 dni już rozpakowane:-)

reklama
Do góry