reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)
Witaj

reklama
@walczaca o szczescie czemu pytasz od kiedy karuzela ? Dla mnie nie ma daty poczatkowej .... włacz kiedy chcesz .
Taki mały berbec raczej srednio zainteresowany bedzie ale moze Ciebie uspokoi .Marcelina miała lampeczke z projektorem chicho @adunnnia90 mnie namowiła :laugh2: i szumisia bardzo lubiła do tej pory go lubi :) A karuzene mamy w łozeczku gdzie spi po obiedzie - srednio ja interesuje .

A proponowała Ci polozna, żebyś raz dziennie ściągała pokarm z jednej piersi 40 min? Jak masz na 2 piersi to z obu 40 min? To jest power pumping: 20 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka.
I to może zwiększyć ilość mojego mleka?? Spróbuje.
Wcześniej ściagałam 7 5 3, a teraz mam dwa laktatory więc ściągam po 15-20 m8nut tak poprostu bez żadnych przerw

Mój nie miał, ale czytałam że dopiero po skończonym pierwszym miesiącu można.

Jak ogólnie się czujesz z dwoma brzdacami?
Fajnie, że masz karmienie co 3h u nas było 40 min co 30 minut. [emoji23] [emoji33] A nawet i częściej i dłużej.

Podziwiam mamy co ściągają i dają z butli. Ja czuję że bym spasowała.
Dziewczyny sa cudne :-) fajnie nam razem. Trochę mnie właśnie to ściąganie pokarm dobija :-/ no ale walczę:-D

Witam dziewczyny jestem tu akurat nowa ale wcześniej już bylam na kto po in Vito i się przez przypadek dowiedziałam ok tym forum niektóre mnie pewnie kojarza. Mam na imię Sandra 22 lata 4 niepowodzenia inseminacji udało się przy pierwszym in vitro. Aktualnie jesteśmy w 29 tc termin na 30.10.2018 jest to ciąża bliźniacza chłopiec - Staś i dziewczynka- Hania. Mamy nadzieję że przyjmie cię nas do grupy :)
Super. Witaj wśród trojpaków:-)
Z tym że my od 14 dni już rozpakowane:-)

reklama
Do góry