reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jeszcze raz gratulacje!! [emoji7][emoji173]️[emoji480][emoji1319]

reklama
Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Cudnie! Gratuluję Kochana i czekamy na fotki. Wracaj jak najszybciej do formy i życzę dużo zdrówka dla mamy i dla Malutkiej

Na początku mroziła, teraz już nie mam jak. Zosia za dużo zjada. Czasami nie mam jak ściągnąć to idzie to mleko zapasowe z lodówki to później trudno mi nadrobić to jedno karmienie. A ściągasz co 3 h?
Ściągam co 3,czasami nawet co 2 i właśnie trudno mi zrobić zapas tak8 prawdziwy aby chociaż jedna całą porcja była. Moje n8bu po 80-90 Ale we dwie więc robią to się już nieźle ilości

No to faktycznie dużo. A jedzą o tej samej porze? Masz tyle pokarmu?
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??

Ostatnia edycja:
Po 80 ml mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??
Ja wczoraj, a mały ma już 3 m-ce, ale myślę że tak od 2 go miesiąca mogłaby już być , od samego początku używałam projektora Chicco, przy tym zasypia wieczorem, a karuzeli używam rano jak wstanie o 5 i po jedzeniu nie chce spać a mnie się oczy kleją, wtedy włączam on sobie patrzy a ja idę spać. Dziś muszę się pochwalić : mały spał 8 h aż nadal nie wierzę, pobił rekord, może niedługo już czekają mnie całe przespane noce

Ja wczoraj, a mały ma już 3 m-ce, ale myślę że tak od 2 go miesiąca mogłaby już być , od samego początku używałam projektora Chicco, przy tym zasypia wieczorem, a karuzeli używam rano jak wstanie o 5 i po jedzeniu nie chce spać a mnie się oczy kleją, wtedy włączam on sobie patrzy a ja idę spać. Dziś muszę się pochwalić : mały spał 8 h aż nadal nie wierzę, pobił rekord, może niedługo już czekają mnie całe przespane noce
8 godzin 3 miesięczny Maluch?? No to cudnie :-))

reklama
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Ja wlaczałam praktycznie od samego początku. Bianka uspokajala się przy niej i zasypiała. Teraz jest nią bardziej zainteresowana a ma 1,5miesiaca i ani myśli o spaniu. Wyciąga rączki do zabawek i guga sobie do nich.

Do góry