reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤

Gratulacje z calego serducha. Duża dziewczynka, niech daje Wam rownie duzo radosci. Na pewno bylas dzielna Mamusiu :)

reklama
To strasznie mało. Czy to wynika z faktu, że jest wcześniakiem? Zosia jest miesiąc starsza od Bianki a moja zjada zazwyczaj 120 ml. Czasami jeszcze dorabiam i potrafi zjeśc 180 ml. Teraz zastanawiam się czy to nie za dużo bo robi sie z niej pulpet.
Dobry twoja coreczka ma apetyt [emoji6]

Kochana A Wy jak się macie ? ❤
Ja akurat jak wczoraj trafiłam na porodowke to była Nasza Pani Doktor ;)

To super, pewnie bezpieczniej sie czulas. Najwazniejsze, ze juz masz Lenke przy sobie. Ciekawe jakie ubranka (rozmiar) Mała bedzie nosila ;)
U mnie nic sie nie dzieje wiec dopiero w piatek jade do szpitala. Jesli jeszcze bedziecie to moze uda mi sie na zywo ujrzec Wasza Ksiezniczke :)

To super, pewnie bezpieczniej sie czulas. Najwazniejsze, ze juz masz Lenke przy sobie. Ciekawe jakie ubranka (rozmiar) Mała bedzie nosila ;)
U mnie nic sie nie dzieje wiec dopiero w piatek jade do szpitala. Jesli jeszcze bedziecie to moze uda mi sie na zywo ujrzec Wasza Ksiezniczke :)
jak wszystko będzie dobrze to może w piątek wyjdziemy ale dopiero chyba popołudniu ;) mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć ! ❤

Tak, jak zobaczyłam doktor to odrazu lepiej się poczułam ❤

3mam kciuki za Ciebie ❤

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Gratuluję:) Piekne wymiary :) wracaj szybko do zdrowia i czekamy za zdjęciami Lenki

reklama
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??

A proponowała Ci polozna, żebyś raz dziennie ściągała pokarm z jednej piersi 40 min? Jak masz na 2 piersi to z obu 40 min? To jest power pumping: 20 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka.

Do góry