reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤

Gratulacje z calego serducha. Duża dziewczynka, niech daje Wam rownie duzo radosci. Na pewno bylas dzielna Mamusiu :)

reklama
To strasznie mało. Czy to wynika z faktu, że jest wcześniakiem? Zosia jest miesiąc starsza od Bianki a moja zjada zazwyczaj 120 ml. Czasami jeszcze dorabiam i potrafi zjeśc 180 ml. Teraz zastanawiam się czy to nie za dużo bo robi sie z niej pulpet.
Dobry twoja coreczka ma apetyt [emoji6]

Kochana A Wy jak się macie ? ❤
Ja akurat jak wczoraj trafiłam na porodowke to była Nasza Pani Doktor ;)

To super, pewnie bezpieczniej sie czulas. Najwazniejsze, ze juz masz Lenke przy sobie. Ciekawe jakie ubranka (rozmiar) Mała bedzie nosila ;)
U mnie nic sie nie dzieje wiec dopiero w piatek jade do szpitala. Jesli jeszcze bedziecie to moze uda mi sie na zywo ujrzec Wasza Ksiezniczke :)

To super, pewnie bezpieczniej sie czulas. Najwazniejsze, ze juz masz Lenke przy sobie. Ciekawe jakie ubranka (rozmiar) Mała bedzie nosila ;)
U mnie nic sie nie dzieje wiec dopiero w piatek jade do szpitala. Jesli jeszcze bedziecie to moze uda mi sie na zywo ujrzec Wasza Ksiezniczke :)
jak wszystko będzie dobrze to może w piątek wyjdziemy ale dopiero chyba popołudniu ;) mam nadzieję, że uda nam się zobaczyć ! ❤

Tak, jak zobaczyłam doktor to odrazu lepiej się poczułam ❤

3mam kciuki za Ciebie ❤

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Gratuluję:) Piekne wymiary :) wracaj szybko do zdrowia i czekamy za zdjęciami Lenki

reklama
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??

A proponowała Ci polozna, żebyś raz dziennie ściągała pokarm z jednej piersi 40 min? Jak masz na 2 piersi to z obu 40 min? To jest power pumping: 20 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka
10 min przerwy
10 min ściągania mleka.

Do góry