reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jeszcze raz gratulacje!! [emoji7][emoji173]️[emoji480][emoji1319]

reklama
Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Cudnie! Gratuluję Kochana i czekamy na fotki. Wracaj jak najszybciej do formy i życzę dużo zdrówka dla mamy i dla Malutkiej

Na początku mroziła, teraz już nie mam jak. Zosia za dużo zjada. Czasami nie mam jak ściągnąć to idzie to mleko zapasowe z lodówki to później trudno mi nadrobić to jedno karmienie. A ściągasz co 3 h?
Ściągam co 3,czasami nawet co 2 i właśnie trudno mi zrobić zapas tak8 prawdziwy aby chociaż jedna całą porcja była. Moje n8bu po 80-90 Ale we dwie więc robią to się już nieźle ilości

No to faktycznie dużo. A jedzą o tej samej porze? Masz tyle pokarmu?
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??

Ostatnia edycja:
Po 80 ml mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/
Dziewczyny a ponawiam pytanie. Kiedy uruchomiłyście dzieciaczkom karuzele nad łóżeczkami??
Ja wczoraj, a mały ma już 3 m-ce, ale myślę że tak od 2 go miesiąca mogłaby już być , od samego początku używałam projektora Chicco, przy tym zasypia wieczorem, a karuzeli używam rano jak wstanie o 5 i po jedzeniu nie chce spać a mnie się oczy kleją, wtedy włączam on sobie patrzy a ja idę spać. Dziś muszę się pochwalić : mały spał 8 h aż nadal nie wierzę, pobił rekord, może niedługo już czekają mnie całe przespane noce

Ja wczoraj, a mały ma już 3 m-ce, ale myślę że tak od 2 go miesiąca mogłaby już być , od samego początku używałam projektora Chicco, przy tym zasypia wieczorem, a karuzeli używam rano jak wstanie o 5 i po jedzeniu nie chce spać a mnie się oczy kleją, wtedy włączam on sobie patrzy a ja idę spać. Dziś muszę się pochwalić : mały spał 8 h aż nadal nie wierzę, pobił rekord, może niedługo już czekają mnie całe przespane noce
8 godzin 3 miesięczny Maluch?? No to cudnie :-))

reklama
Po 80 ml dla każdej mam z jednego ściągania,ale mam wrażenie że już więcej z tych cycków nie wyciągnę:-/ i nie wiem kiedy powinnam im zwiększać dawki... :-/ jedzą o tych samych porach, karmimy się co 3 godziny.
Ja wlaczałam praktycznie od samego początku. Bianka uspokajala się przy niej i zasypiała. Teraz jest nią bardziej zainteresowana a ma 1,5miesiaca i ani myśli o spaniu. Wyciąga rączki do zabawek i guga sobie do nich.

Do góry