reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wytrwałosci kochana !!!!
Kp jest bardzo bardzo bardzo trudne zwłaszcza gdy musisz walczyć o mleko . Czasem duuuuuzo pracy sily i wytrwałości potrzeba ....a czasem porostu leci.....
Pamiętaj czy kp czy mm beda Cie kochac tak samo i krzywda im sie nie stanie .
Dostawiaj odciagaj dostawiaj jedz pij i każde wolne 5 minut spij .
Ja jak jestem sama nie mam czasu odciągnąć,jak tylko ktoś się pokaże to to robię. Daje najpierw swoje kropelki, potem mm... no cóż niestety:-(

Ja w szpitalu przez to że nie miałam pokarmu przeżyłam horror bo akurat zmiana pielęgniarek trafiła na dwie suki które nie chciały mi dac mleka dała małego i tylko cyca cyca cyca...A tam nic.Maly z głodu płakał nie szło to uspokoić.Z rana przyszła nowa pani która dała mi butelki z mlekiem modyfikowanym i laktator i tak odciagalam coraz więcej.Na samym początku mieliśmy mix moje mleko odciagniete plus butelka mm.I potem powoli zaczęłam próbować dawać cyca.Teraz jemy tylko cycusia.A te piguly o mało nie doprowadziły mnie do decyzji całkowitego odstąpienia piersi.
Czyli jednak możliwe żeby rozkręcić. Moje dzieci w ogóle kiepsko śpią... trzeba je wybudzać... okropne to jest:-/

Ja karmilam Marceline 50% mm 50% odciagniete + cyc . Nigdy nie byłam w stanie zaspokoić jej potrzeb cycem ...
Trwalo to 3 miesiące ....
Uczucia mam skrajne chodz robilam duzo czasem mam wrazenie ze mogłam więcej .... Bo gdzieś tam w głowie mam ze kazda matka może wykarmic swoje dziecko..... ( czasami tak mi sie wydaje ;))
Max odciagałam 400 i miałam wrazenie ze nie robie nic innego .....tylko laktator .....
Po 3 m odciagnelam 15 ml ....
10 ....
Ależ ja wtedy plakałam .....
Mleko poprostu zniko do zera....
Zobacz załącznik 882167
Trudno
Naturalnie nie zaszlam
Naturalnue nie urodzilam
Naturalnie nie wykarmilam .
Mimo wsztstko wyglada na zdrowa i szczesliwa .
Super napisane!

A więc wczoraj spełnił się nasz sen. O godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm. Oraz chwilę później o 10.03 dołączyła siostra, Amelia z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. Dziewczyny sa idealne w każdym tego słowa znaczeniu. Rodzice zakochani po uszy :-*
Wczoraj poznaliśmy sens życia, świat zatrzymał się w miejscu i nic innego nie liczy się już tak jak do tej pory. Była gromada leż, dziś pewnie będzie kontynuacja.
Gratuluje dwóch mega szczęść[emoji7] [emoji173] dużo zdrówka dla was [emoji8]

reklama
Do góry