reklama
Nie zaglądałam tu z 6 lat . Jestem założycielka tego forum. Obecnie mam juz 3 dzieci . Dwojka z in vitro i jedno poczęte naturalnie. Córka ma 7 lat , syn 2 lata i najmłodsza córka 1 miesiąc. Życzę powodzenia dziewczyny!
Trzy które beda pieknie sie dzielic[emoji110][emoji8] [emoji256] na jak dlugo transfer odroczony?Ciulowo. Jest tylko 3, reszta pustaki. Transfer odroczony bo plyn w macicy.
adunnnia90
Fanka BB :)
3 piękne dzieciaczki w tym wymarzone bliźniaki [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173]Ciulowo. Jest tylko 3, reszta pustaki. Transfer odroczony bo plyn w macicy.
nieagatka
W sensie ostatnia corcia to naturals? A moge zapytac jaki u Was problem?Nie zaglądałam tu z 6 lat . Jestem założycielka tego forum. Obecnie mam juz 3 dzieci . Dwojka z in vitro i jedno poczęte naturalnie. Córka ma 7 lat , syn 2 lata i najmłodsza córka 1 miesiąc. Życzę powodzenia dziewczyny!
Gratulacje 3 cudow [emoji4]
dżoasia
Oby, oby! Póki co to jeszcze się modlę, żeby one się do czegoś nadawały. Nie wiem na jak długo odroczony, 6 sierpnia mam wizytę :*Trzy które beda pieknie sie dzielic[emoji110][emoji8] [emoji256] na jak dlugo transfer odroczony?
Ewunka
3 ale jakie piękne . Daj znac w poniedziałek ile sie zaplodnilo i jak sie mają . Do blastki trzymają ? Czy zależy od rozwoju sytuacji?Ciulowo. Jest tylko 3, reszta pustaki. Transfer odroczony bo plyn w macicy.
Ahh wspaniała historia gratuluję dzieciaczków i dziękuję za stworzenie tego wątku!Nie zaglądałam tu z 6 lat . Jestem założycielka tego forum. Obecnie mam juz 3 dzieci . Dwojka z in vitro i jedno poczęte naturalnie. Córka ma 7 lat , syn 2 lata i najmłodsza córka 1 miesiąc. Życzę powodzenia dziewczyny!
reklama
HopeFul87
Rozkreci sie, ja w 2dobie musialam dokarmiac bo malenka mimo ze wisiala na cycu to glodna a potem przyszedl taki nawal ze trzeba bylo odciagac bo Toska nie dawala rady spijac:-)Czyli jednak możliwe żeby rozkręcić. Moje dzieci w ogóle kiepsko śpią... trzeba je wybudzać... okropne to jest:-/