reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wytrwałosci kochana !!!!
Kp jest bardzo bardzo bardzo trudne zwłaszcza gdy musisz walczyć o mleko . Czasem duuuuuzo pracy sily i wytrwałości potrzeba ....a czasem porostu leci.....
Pamiętaj czy kp czy mm beda Cie kochac tak samo i krzywda im sie nie stanie .
Dostawiaj odciagaj dostawiaj jedz pij i każde wolne 5 minut spij .
Ja jak jestem sama nie mam czasu odciągnąć,jak tylko ktoś się pokaże to to robię. Daje najpierw swoje kropelki, potem mm... no cóż niestety:-(

Ja w szpitalu przez to że nie miałam pokarmu przeżyłam horror bo akurat zmiana pielęgniarek trafiła na dwie suki które nie chciały mi dac mleka dała małego i tylko cyca cyca cyca...A tam nic.Maly z głodu płakał nie szło to uspokoić.Z rana przyszła nowa pani która dała mi butelki z mlekiem modyfikowanym i laktator i tak odciagalam coraz więcej.Na samym początku mieliśmy mix moje mleko odciagniete plus butelka mm.I potem powoli zaczęłam próbować dawać cyca.Teraz jemy tylko cycusia.A te piguly o mało nie doprowadziły mnie do decyzji całkowitego odstąpienia piersi.
Czyli jednak możliwe żeby rozkręcić. Moje dzieci w ogóle kiepsko śpią... trzeba je wybudzać... okropne to jest:-/

Ja karmilam Marceline 50% mm 50% odciagniete + cyc . Nigdy nie byłam w stanie zaspokoić jej potrzeb cycem ...
Trwalo to 3 miesiące ....
Uczucia mam skrajne chodz robilam duzo czasem mam wrazenie ze mogłam więcej .... Bo gdzieś tam w głowie mam ze kazda matka może wykarmic swoje dziecko..... ( czasami tak mi sie wydaje ;))
Max odciagałam 400 i miałam wrazenie ze nie robie nic innego .....tylko laktator .....
Po 3 m odciagnelam 15 ml ....
10 ....
Ależ ja wtedy plakałam .....
Mleko poprostu zniko do zera....
Zobacz załącznik 882167
Trudno
Naturalnie nie zaszlam
Naturalnue nie urodzilam
Naturalnie nie wykarmilam .
Mimo wsztstko wyglada na zdrowa i szczesliwa .
Super napisane!

A więc wczoraj spełnił się nasz sen. O godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm. Oraz chwilę później o 10.03 dołączyła siostra, Amelia z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. Dziewczyny sa idealne w każdym tego słowa znaczeniu. Rodzice zakochani po uszy :-*
Wczoraj poznaliśmy sens życia, świat zatrzymał się w miejscu i nic innego nie liczy się już tak jak do tej pory. Była gromada leż, dziś pewnie będzie kontynuacja.
Gratuluje dwóch mega szczęść[emoji7] [emoji173] dużo zdrówka dla was [emoji8]

reklama
Do góry