reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wytrwałosci kochana !!!!
Kp jest bardzo bardzo bardzo trudne zwłaszcza gdy musisz walczyć o mleko . Czasem duuuuuzo pracy sily i wytrwałości potrzeba ....a czasem porostu leci.....
Pamiętaj czy kp czy mm beda Cie kochac tak samo i krzywda im sie nie stanie .
Dostawiaj odciagaj dostawiaj jedz pij i każde wolne 5 minut spij .
Ja w szpitalu przez to że nie miałam pokarmu przeżyłam horror bo akurat zmiana pielęgniarek trafiła na dwie suki które nie chciały mi dac mleka dała małego i tylko cyca cyca cyca...A tam nic.Maly z głodu płakał nie szło to uspokoić.Z rana przyszła nowa pani która dała mi butelki z mlekiem modyfikowanym i laktator i tak odciagalam coraz więcej.Na samym początku mieliśmy mix moje mleko odciagniete plus butelka mm.I potem powoli zaczęłam próbować dawać cyca.Teraz jemy tylko cycusia.A te piguly o mało nie doprowadziły mnie do decyzji całkowitego odstąpienia piersi.

reklama
Ja w szpitalu przez to że nie miałam pokarmu przeżyłam horror bo akurat zmiana pielęgniarek trafiła na dwie suki które nie chciały mi dac mleka dała małego i tylko cyca cyca cyca...A tam nic.Maly z głodu płakał nie szło to uspokoić.Z rana przyszła nowa pani która dała mi butelki z mlekiem modyfikowanym i laktator i tak odciagalam coraz więcej.Na samym początku mieliśmy mix moje mleko odciagniete plus butelka mm.I potem powoli zaczęłam próbować dawać cyca.Teraz jemy tylko cycusia.A te piguly o mało nie doprowadziły mnie do decyzji całkowitego odstąpienia piersi.
Ja karmilam Marceline 50% mm 50% odciagniete + cyc . Nigdy nie byłam w stanie zaspokoić jej potrzeb cycem ...
Trwalo to 3 miesiące ....
Uczucia mam skrajne chodz robilam duzo czasem mam wrazenie ze mogłam więcej .... Bo gdzieś tam w głowie mam ze kazda matka może wykarmic swoje dziecko..... ( czasami tak mi sie wydaje ;))
Max odciagałam 400 i miałam wrazenie ze nie robie nic innego .....tylko laktator .....
Po 3 m odciagnelam 15 ml ....
10 ....
Ależ ja wtedy plakałam .....
Mleko poprostu zniko do zera....
20180727_151837.jpg

Trudno
Naturalnie nie zaszlam
Naturalnue nie urodzilam
Naturalnie nie wykarmilam .
Mimo wsztstko wyglada na zdrowa i szczesliwa .

Załączniki

• 20180727_151837.jpg
    20180727_151837.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 554
Zobacz załącznik 881818 Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena :D odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone ;)
No pewnie widać że Oliwia jak nic [emoji173] [emoji7] [emoji8]

Ja karmilam Marceline 50% mm 50% odciagniete + cyc . Nigdy nie byłam w stanie zaspokoić jej potrzeb cycem ...
Uczucia mam skrajne chodz robilam duzo czasem mam wrazenie ze mogłam więcej .... Bo gdzieś tam w głowie mam ze kazda matka może wykarmic swoje dziecko..... ( czasami tak mi sie wydaje ;))
Max odciagałam 400 i miałam wrazenie ze nie robie nic innego .....tylko laktator .....
10 ....
Zobacz załącznik 882167
Trudno
Naturalnie nie zaszlam
Naturalnue nie urodzilam
I tak ma być pozytywne nastawienie ja się nie spinalam z kp ale bywa że kobiety popadają w depresję przez to że nie mają pokarmu.
Mi napewno by bylo szkoda troszkę ale histeri z tego bym nie robiła

I tak ma być pozytywne nastawienie ja się nie spinalam z kp ale bywa że kobiety popadają w depresję przez to że nie mają pokarmu.
Mi napewno by bylo szkoda troszkę ale histeri z tego bym nie robiła
Ja mam nagrane filmiki jak ciumka cyca i ta mała rączka łapie za cyca :):)
Mam filmik z transferu z pierwszego serduszka z serduszka ze dekodera tetna jak brzuch skacze . Jak jej tata bajki czyta jak w brzuchu byla ......aj jak podrosnie to tydzień bedziemy ogladac ha ha ha

10 ....
Zobacz załącznik 882167
Trudno
Naturalnie nie zaszlam
Naturalnue nie urodzilam
Kochana Marcelina:) a tak wogole to dzis ma 40 lat pierwsza osoba urodzna dzieki in vitro:)

Super!!!! ;) ale duży chłopak ;) a jak sie zapatrujesz na cc? Byłaś pózniej i masz wizytę wcześniej.. to nie fair hihi ;) matko... a moja taka malutka....
chciałam sn ale przy wadze 4 i wzwyż to już chce cc. mój juz co trzy tygodnie chce widzieć i zaczną się ktg. Lekarz stwierdzil ze to genetyka bo w meza poszedł synek.

reklama
Do góry