Nie wiem w jaki sposob one z tego korzystaly ale jak cos szkodzi wewnetrznie to chyba i zewnetrznie tez nie jest za ciekawy produkt zwlaszcza ze skora dziecka jest delikatnaTak tylko ze tam chodziło o to że to jest do stosowan8a zewnętrznego a one stosowały to jakoś środek do higieny intymnej z kontaktem wewnętrznym. stąd ten rak jajników. A co do pudru to wiem że ludzie używają na zaczerwienienia
reklama
No tak nie do końca. Jeśli smarujesz ciało dziecka oliwka i jest ok a jak dasz dziecku do picia ta sama oliwke to tez raczej jest szkodliwa i to samo raczej dotyczy kazdej maści jaka stosujemy na skórę dziecka.Nie wiem w jaki sposob one z tego korzystaly ale jak cos szkodzi wewnetrznie to chyba i zewnetrznie tez nie jest za ciekawy produkt zwlaszcza ze skora dziecka jest delikatna
No oczywiście ze kosmetykow sie nie je i wrecz bylam przekonana ze takie porównanie dasz ale pudrujac dziecku pachwinki tez moze sie jakas ilisc dostac do intymnych miejsc.No tak nie do końca. Jeśli smarujesz ciało dziecka oliwka i jest ok a jak dasz dziecku do picia ta sama oliwke to tez raczej jest szkodliwa i to samo raczej dotyczy kazdej maści jaka stosujemy na skórę dziecka.
nieagatka
Fanka BB :)
Dokladnie i dlatego ja bym wogol zadnego pudru nie uzywala. A po przeczytaniu tego artykulu wyrzucilam zel johnsona, ktory mialam.No oczywiście ze kosmetykow sie nie je i wrecz bylam przekonana ze takie porównanie dasz ale pudrujac dziecku pachwinki tez moze sie jakas ilisc dostac do intymnych miejsc.
Ja olwke 2x uzylam do kapieli i 2x uczulenie wyszlo u amelki ta firma nie jest dobra.Dokladnie i dlatego ja bym wogol zadnego pudru nie uzywala. A po przeczytaniu tego artykulu wyrzucilam zel johnsona, ktory mialam.
Ciężko stosując coś w okolicach intymnych nigdy nie podać kosmetyku do wewnątrz... Porównanie z jedzeniem nijak się ma wg mnie do tego...
Ewunka
Marcelina miala cala serie słodkich snów ta fioletowa . Raz krem uzylysmy ....uczulenie . Wiec szampon i zel do kąpania dałam staremu po 3 dniach mowi ze wszystko go swędzi....Ja olwke 2x uzylam do kapieli i 2x uczulenie wyszlo u amelki ta firma nie jest dobra.
Ewunka
Ja pod pachy jak jej sie zrobią czerwone stosuję ten sam krem co do pupy
nieagatka
Wlasnie ten zel mam, nie uczula jej ani nic, ale i tak zmieniam. Kupilam jak sie okazalo, ze boska Weleda w zimie wysusza jej strasznie skore. Po Johnsonie bylo duzo lepiej...Marcelina miala cala serie słodkich snów ta fioletowa . 1 krem uzylysmy ....uczulenie . Wiec szampon i zel do kąpania dałam staremu po 3 dniach mowi ze wszystko go swędzi....
reklama
Ewunka
U nas Weleda to najgorszy krem pod słoncem ..... dupke jak ogień miala po 1 smarowaniu .My uzywamy mustelli do kąpania i jest ok albo Arbone . No a Johnson nawet starego uczuliłWlasnie ten zel mam, nie uczula jej ani nic, ale i tak zmieniam. Kupilam jak sie okazalo, ze boska Weleda w zimie wysusza jej strasznie skore. Po Johnsonie bylo duzo lepiej...