reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wlasnie ten zel mam, nie uczula jej ani nic, ale i tak zmieniam. Kupilam jak sie okazalo, ze boska Weleda w zimie wysusza jej strasznie skore. Po Johnsonie bylo duzo lepiej...
Tez mam weleda plyn do kapieli skora fajna byla po tym u amelki ale musialam odstawic na jakis czas i uzywac plynu od lekarza bo ma skaze bialkowa i uczulenie wyszlo jak skoncze plyn na recepte to wroce do weleda i ciekawe czy na dłuższą mete tez bedzie wysuszal.

reklama
U nas Weleda to najgorszy krem pod słoncem ..... dupke jak ogień miala po 1 smarowaniu .My uzywamy mustelli do kąpania i jest ok albo Arbone . No a Johnson nawet starego uczulił :shocked2:
Welede kupilam, bo niby super sklad ma i przez ponad pol roku byla spoko. Teraz wlasnie Mustelle mam. A do smarowania oliwke Hippa.

Welede kupilam, bo niby super sklad ma i przez ponad pol roku byla spoko. Teraz wlasnie Mustelle mam. A do smarowania oliwke Hippa.
Moja Marcelina ma przez skaze białkowa ponoć lekko atopowa skórę . I ciężko z kremami .
Ostatnio kupiłam chusteczki nawilzajace mustelli do skory atopowej ...
Po sniadaniu wycieram buzie za pol godziny czerwona ...
Po obiedzie wycieram czerwona ...
Mowie co jest nic nowego nie jadła :eek:
Na dzien 2 dałam samo jabłko - czerwona obiad marchewka czerwona ...
Mowie co jest ? Wizyte wziełam ale mnie olsniło może chusteczki :laugh2: i tak robiła jej sie czerwona buzia od chusteczek mustelli do skory atopowej ....

Moja Marcelina ma przez skaze białkowa ponoć lekko atopowa skórę . I ciężko z kremami .
Ostatnio kupiłam chusteczki nawilzajace mustelli do skory atopowej ...
Po sniadaniu wycieram buzie za pol godziny czerwona ...
Po obiedzie wycieram czerwona ...
Mowie co jest nic nowego nie jadła :eek:
Na dzien 2 dałam samo jabłko - czerwona obiad marchewka czerwona ...
Mowie co jest ? Wizyte wziełam ale mnie olsniło może chusteczki :laugh2: i tak robiła jej sie czerwona buzia od chusteczek mustelli do skory atopowej ....
Lila tak.ma po chusteczkach z Mercadony i po cold cream Mustelli wlasnie. Tez chwile mi zajelo dojscie do tego, ze to to.
Sprobuj chusteczki huggies z sama woda, u nas sa spoko.

@walczacaoszczescie jak tam? Co dziś taka cisza u Ciebie? [emoji8] [emoji6]
Bo trochę boli, skurcze znowu się piszą na ktg, ale po badaniu na dole wszystko niby ok. Szyjka nadal zamknięta także dobrze byłoby wytrzymać jeszcze chociaż weekend. Czytam Was i staram się być na bieżąco :-*

reklama
Bo trochę boli, skurcze znowu się piszą na ktg, ale po badaniu na dole wszystko niby ok. Szyjka nadal zamknięta także dobrze byłoby wytrzymać jeszcze chociaż weekend. Czytam Was i staram się być na bieżąco :-*
kochana Ty siedzisz jak na bombie która nie wiadomo kiedy wybuchnie:D
37 tydz jak na ciążę blizniaczą to piękny czas porodu, dziewczynki już są duże i silne:) zawsze marzyłam o dziewczynkach blizniaczkach.... spełniasz moje marzenia :D po Błażeju czas na dalszą produkcję :p

Do góry