Tez mam weleda plyn do kapieli skora fajna byla po tym u amelki ale musialam odstawic na jakis czas i uzywac plynu od lekarza bo ma skaze bialkowa i uczulenie wyszlo jak skoncze plyn na recepte to wroce do weleda i ciekawe czy na dłuższą mete tez bedzie wysuszal.Wlasnie ten zel mam, nie uczula jej ani nic, ale i tak zmieniam. Kupilam jak sie okazalo, ze boska Weleda w zimie wysusza jej strasznie skore. Po Johnsonie bylo duzo lepiej...
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Welede kupilam, bo niby super sklad ma i przez ponad pol roku byla spoko. Teraz wlasnie Mustelle mam. A do smarowania oliwke Hippa.U nas Weleda to najgorszy krem pod słoncem ..... dupke jak ogień miala po 1 smarowaniu .My uzywamy mustelli do kąpania i jest ok albo Arbone . No a Johnson nawet starego uczulił
Ewunka
Moja Marcelina ma przez skaze białkowa ponoć lekko atopowa skórę . I ciężko z kremami .Welede kupilam, bo niby super sklad ma i przez ponad pol roku byla spoko. Teraz wlasnie Mustelle mam. A do smarowania oliwke Hippa.
Ostatnio kupiłam chusteczki nawilzajace mustelli do skory atopowej ...
Po sniadaniu wycieram buzie za pol godziny czerwona ...
Po obiedzie wycieram czerwona ...
Mowie co jest nic nowego nie jadła
Na dzien 2 dałam samo jabłko - czerwona obiad marchewka czerwona ...
Mowie co jest ? Wizyte wziełam ale mnie olsniło może chusteczki i tak robiła jej sie czerwona buzia od chusteczek mustelli do skory atopowej ....
nieagatka
Lila tak.ma po chusteczkach z Mercadony i po cold cream Mustelli wlasnie. Tez chwile mi zajelo dojscie do tego, ze to to.Moja Marcelina ma przez skaze białkowa ponoć lekko atopowa skórę . I ciężko z kremami .
Ostatnio kupiłam chusteczki nawilzajace mustelli do skory atopowej ...
Po sniadaniu wycieram buzie za pol godziny czerwona ...
Po obiedzie wycieram czerwona ...
Mowie co jest nic nowego nie jadła
Na dzien 2 dałam samo jabłko - czerwona obiad marchewka czerwona ...
Mowie co jest ? Wizyte wziełam ale mnie olsniło może chusteczki i tak robiła jej sie czerwona buzia od chusteczek mustelli do skory atopowej ....
Sprobuj chusteczki huggies z sama woda, u nas sa spoko.
Ewunka
A dzieki spróbuję teraz kupiłam Warer wipes . Buzie wycieramy czasem i tfu tfu jest okLila tak.ma po chusteczkach z Mercadony i po cold cream Mustelli wlasnie. Tez chwile mi zajelo dojscie do tego, ze to to.
Sprobuj chusteczki huggies z sama woda, u nas sa spoko.
adunnnia90
@walczacaoszczescie jak tam? Co dziś taka cisza u Ciebie? [emoji8] [emoji6]
walczaca o szczescie
Bo trochę boli, skurcze znowu się piszą na ktg, ale po badaniu na dole wszystko niby ok. Szyjka nadal zamknięta także dobrze byłoby wytrzymać jeszcze chociaż weekend. Czytam Was i staram się być na bieżąco :-*@walczacaoszczescie jak tam? Co dziś taka cisza u Ciebie? [emoji8] [emoji6]
ludek
Mi właśnie tak położna i mowila robić [emoji5]Ja pod pachy jak jej sie zrobią czerwone stosuję ten sam krem co do pupy
Co do pudru to czasem przysypuję w pachwinach i działa cuda. Mam Himalava.
Ewunka
Link do: Pomarańcze, ośmiorniczki, a może zupa z pora? Od czego zacząć rozszerzanie diety niemowlaka | Mama Lekarz
Marcelina osmiorniczek nie jje .
Ale sok z pomarańczy i por od 5 mż .
Marcelina osmiorniczek nie jje .
Ale sok z pomarańczy i por od 5 mż .
Ostatnia edycja:
reklama
kochana Ty siedzisz jak na bombie która nie wiadomo kiedy wybuchnieBo trochę boli, skurcze znowu się piszą na ktg, ale po badaniu na dole wszystko niby ok. Szyjka nadal zamknięta także dobrze byłoby wytrzymać jeszcze chociaż weekend. Czytam Was i staram się być na bieżąco :-*
37 tydz jak na ciążę blizniaczą to piękny czas porodu, dziewczynki już są duże i silne zawsze marzyłam o dziewczynkach blizniaczkach.... spełniasz moje marzenia po Błażeju czas na dalszą produkcję