Ewunka
Fanka BB :)
CudoZobacz załącznik 879190
Moja miłość dziś już mija na m 2 tygodnie a pamietam jak marudzilam bo synuś urodził się w 42 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudoZobacz załącznik 879190
Moja miłość dziś już mija na m 2 tygodnie a pamietam jak marudzilam bo synuś urodził się w 42 tyg
Ale przystojniakZobacz załącznik 879190
Haha widocznie Ci zostało tak wiesz w razie czego [emoji23][emoji23][emoji23]Koniecznie nutelle . Mi kazali jesc duzo cukru ( Marcelina miała straszne spadki) no to jadlam widzisz jak szybko rosła potem .
Tylko jest problem-Marcelina jyz nie jje cyca od 4 m a ja dalej jjem słodkie
A ja mialam napady smiechu w ostatnich dniach, choc miesiac lezenia w szpitalu nie byl powodem do smiechu[emoji85]@walczaca o szczescie ja na końcówce ryczalam co chwila [emoji85] też miałam załamki serio, taki etap
Ja nie mialam zakupionej zasypki ale któregos razu polożna zauważyła ze Marcelina ma czerwone pod pachami i na karku i kazała kupić stosowaluśmy po kąpieli i zaczerwienienie znikło. Używamy doraźnie. Na codzień nie używam.A jak to jest z zasypka? stosuje jefen dzien krem a następny zasypka czy jak ?
Takstosujecie maść majerankowa dla maluszka?
Nie używałam nigdyA jak to jest z zasypka? stosuje jefen dzien krem a następny zasypka czy jak ?
Ale na pupę czy jak ? czy na buzke ? kiefy zakładasz maść?